Fangstnet, ruser og stryg

Et godt fangstnet er et uundværligt hjælpemiddel på fisketuren, hvis du skal have fisken sikkert i land og uden at påføre fisken skade. Derfor finder du hos KajakForAlle et stort udvalg af fangstnet, ruser og stryg til forskellige formål og skarpe priser.

Vores fangstnet er udformet i forskellige designs og er derfor anvendelige til flere formål. Vi har bl.a. net på snor samt net på teleskopskafter. Fangstnettene findes også i flere størrelser, så du kan udvælge det net, der passer bedst til dine behov. Se alle vores produkter i udvalget herunder og køb dit fangstnet til en god pris.

2 varer

  1. Westland opbevaringsnet til fisk. - Fangstnet, ruser og stryg
    På lager
    Westland opbevaringsnet til fisk.
    Sort net med smørrelukning...
    Tilbudspris 45,00  DKK Regulær pris 85,00  DKK
pr. side

Køb fangstnet og krebseruser hos KajakForAlle

Her på siden finder du fangstnet og ruser i høj kvalitet, men stadig til skarpe priser. Blandt vores ruser finder du f.eks. krebseruser, når du skal fange krebs i større mængder. Disse fås som sænkenet i 3 forskellige størrelser, så du har et praktisk opbevaringsnet til din fangst.

Vores udvalg af fangstnet inkluderer også praktiske net på et teleskop eller træskaft, som er lette at transportere og håndtere under fiskeriet, da de ikke fylder ret meget. Flere af modellerne har desuden justerbare skafter, så den kan tilpasses dine behov. Med vores fangstnet kan du dermed få det maksimale ud af din næste fisketur.

Bliv klar til fisketuren med vores øvrige fiskegrej

Hos KajakForAlle finder du et væld af øvrigt fiskegrej til din fisketur, så du kan få den bedste oplevelse. Det inkluderer fiskestænger, som naturligvis er lystfiskerens vigtigste udstyr, men også andet praktisk fiskeudstyr som f.eks. fiskekasser samt svirvler og fiskekroge.

Uanset hvad du mangler af fiskegrej, kan du derfor finde det hele hos os, så du kan øge dine chancer for at få den helt store fangst. Vi har gjort det nemt for dig at gå på opdagelse i vores sortiment ved at inddele produkterne i kategorier, og vi kører ofte med gode tilbud, så du kan gøre dig et godt køb.

Vi har alt til kajak og fritid

Siden 2006 har vi hos KajakForAlle gjort det nemt for danskerne at finde det udstyr, de skal bruge til at komme ud og nyde fritiden på vandet, hvad enten det gælder fiskeri eller roning i kajak og kano. Vi har alt, hvad du har brug for til næste kajak- eller fisketur, så du kan få de dejligste naturoplevelser.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at vælge det rette produkt, står vi naturligvis til rådighed. Du kan ringe til os på tlf. +45 23 96 34 30 eller skrive på vores mail [email protected]. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular, hvorefter vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.