Sherpak Elevator Step - Trinbræt til høje biler

Monter et trinbræt på dækket og nå kajakken eller andre ting på taget - uden brug af værktøj.

Pris: 699,00 kr

Specialpris 399,00 kr

Ikke på lager

Beskrivelse

Detaljer

Sherpak Step er et kraftigt trinbræt til montering over dækket til bilen. Med Sherpak trinbræt bliver det lettere at nå op til kajak, tagboks, stige, cykel eller andre genstande som du transporterer og opbevarer på taget af din personbil, SUV, MPV eller varerbil. Med dette trinbræt skåner du din ryg når du løfter tingene op og ned af taget på bilen. Du har desuden et bedre udsyn og det bliver lettere at fastgøre din ting, så de bliver sikkert og solidt fastgjort

Sherpak trinbræt er fremstillet i kraftig stål med lakering som forhindre korrission. På trinbrættet er der en stålnet som giver et solidt og skridsikkert underlag. Trinbræt kan justeres i 3 forskellige højder, så det er let at indstille og tilpasse i den korrekte højde til den person som skal bruge det. Trinbrættet kan desuden indstilles i dybden så det passer ind over næsten alle hjulstørrelser op til 22". Indstillingerne er lette at justerer og Sherpak trinbræt monteres uden brug af værktøj på under 30 sekunder.

Sherpak trinbrættet kan foldes sammen, så det er let at transporterer og opbevarer i bilen. Med en samlet vægt på 3,5 kg. er trinbrættet relativ let, trods den robuste kontruktion.

  • Let adgang til montering af kajak, cykel, tagbokse, stiger o.l. på taget af varevogne og andre høje biler
  • 3 indstillinger i højde, samt til dækkets størrelse
  • Kraftig stålkonstruktion med lav vægt
  • Sammenklappelig til let transport og opbevaring i bilen.

Specifikationer:

Vægt. 3,5 kg.

Trinbræt størrelse: Dybde 35 cm Bredde: 55 cm.