SHARK PACK - vandtæt og flydende mobiltaske til smartphone

Pris: 129,00 kr

Specialpris 99,00 kr

På lager

Beskrivelse

Detaljer

En funktionsdygtig mobiltelefon er noget af det vigtigste sikkerhedsudstyr på vandet! Shark Pack er en vandtæt og oppustelig taske eller mobilpose til opbevaring af Iphone, nøgler, penge etc. - perfekt til dig der er aktiv eller på farten! 

 
Med Shark Pack kan du bruge din Smartphone samtidig med at den er sikkert opbevaret. Touch-funktionen, højtaler og mikrofon fungere igennen den smart PVC-belægning.  
Med Shark Pack kan du oppuste en ramme rundt om din Smart-phone eller Iphone som holder den flydende og let at samle op, hvis du taber den i vandet. Fordi poser er gennmsigtig er desuden muligt at bruge funktioner som stopur, kamera etc. - selv under vandet eller kraftig regn.   
På skiferien kan du desuden let filme dine oplevelser, selv i snestorm er din mobilenhed godt beskyttet.   Efterlad aldrig dine personlige egendele på stranden, mens du bader, men tag din pung, nøgler, ur og mobiltelefon med dig i vandet - sikkert opbevaret i din Shark Pack - og undgå tyveri FØR det sker.   HUSK din Shark Pack når du skal på ski-ferie!! Shark Pack forhindrer sne i din telefon og den oppustelige ramme har en stødadsorberende effekt ved styrt. Med Shark Pack kan du bruge din mobil i al slags vejr i sikrer dig de bedste billeder - selv i den vildeste snestorm!! 
Shark Pack leveres med en halssnor så din telefon altid er lige ved hånden.
SPECIFIKATIONER

Yderligere information

Katalog beskrivelseIkke tilgængelig