Selvoppustelig redningsvest

Selvoppustelig redningsvest med både manuel og automatisk funktion.

Pris: 595,00 kr

Specialpris 575,00 kr

På lager

Beskrivelse

Detaljer

Skal du til havs enten alene eller med andre, så er det vigtigt, at I kan føle jer sikre. Og her er en selvoppustelig redningsvest et must at have med sig. Når du sejler kajak, skal du have investeret i kajakudstyr til sikkerhed og selvredning, hvis du nu skulle kæntre, og her vil denne selvoppustelig redningsvest med automatisk udløser være din redningsmand. Vesten har selvfølgelig også en manuel funktion.

Vesten er behagelig at have på og giver god bevægefrihed både som tør og våd, da den ikke fylder meget på kroppen. Vesten kan indstilles om livet og har skridtsnor, så den ikke hopper op om ørene, når du ligger i vandet og dermed gør det besværligt at svømme, træde vande eller blokere for dit udsyn.

Når vesten er oppustet, har den en opdrift på 150 N, hvilket er 50 N mere end en traditionel redningsvest, så du vil hurtigt komme til vandoverfladen, hvis du skulle falde i. Denne vest lever desuden op til de nyeste og strengere ISO 12402 krav og er dermed sikkerhedsgodkendt. Husk på, at en selvoppustelig redningsvest skal tjekkes hvert 2 år for at sikre dens funktion og kvalitet.

Find alt dit kajakudstyr her hos KajakForAlle

Hos KajakForAlle har vi et hav af udstyr til kajakker, hvor du foruden vores udvalg af udstyr til sikkerhed og selvredning også finder solide sortimenter med kajaktilbehør. Du kontakter os enten ved at ringe på tlf. +45 23 96 34 30, sende en mail på info@kajakforalle.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis du foretrækker det. Vi ser frem til at høre fra dig.