SEAWHISPER - 2-delt Fiberpagaj med Bådshage i Bladet

1.195,00 kr

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Seawhisper er en meget alsidige letvægts pagaj som egner sig til alle kajaktyper. De mange instillingsmuligheder gør den velegnet til stort set alle personer.

Pagajen har mellemstore blade og fiberskaft som giver en let og ubesværet følelse når pagajen føres i vandet og du trækker igennem. Pagajens styrefinner hjælper så pagajen ikke "flakser" i vandet, med at dit tag føres let igennem og giver mest mulig fremdrift og effekt, uden at du overbelaster dine muskler. 

Seawhisper har et kraftigt skaft, men en let rillet kontur og en dele -og vinklingsfunktion på midten. Rillerne i skaftet giver dig et god og solidt greb og med vinklingsfunktionen, kan du justere pagajen til lige den rostil du foretrækker. Dette sikre dig god ergonomi og bedre effekt i hver tag.

Pagajen dele og vinkles let og trinløst ved at løsne den lille lås på midten som holder pagajen sammen. Pagajen kan nu justeres i længden, med op til 10 cm. forskydning, eller skives 360 grader og dermed tilpasses til både højre og venstre hånd. Hele denne låsemekanisk er lavet i solid plast og er slidstærk, holdbar og vedligeholdelsesfri.

De særlige DORSAL blade er meget stive og holdbare sikre dig maksimal effekt og udbytte i hvert eneste tag, uden dog at virke tung i vandet. Bladene har en særlig indstøbning, så den kan anvendes som bådshage eller andet opsamlingsværktør - for eksempel når du fisker.

I alt er Seawhisper er en multifunktions pagaj som er velegnet til såvel touring og leg som til kajakfiskeren. Kvaliteten er forrygende og dit valg af en Seawhisper vil sikre dig en god pagaj til all round brug til en yderst konkurrencedygtig pris i forhold andre pagajer i sammen vægt og funktionalitet.

  • - Længde: 210/220 cm. eller 230/240 cm.
  • - Vægt: 875 gram (220 cm.)
  • - Delbart Kulfiber skaft som kan skivet 360°
  • - Forstærkede Dorsal blade på 650 cm2
  • - Cam-lock system for let deling og skivning af pagajen.
  • - Indstøbt krog som bådshage, eller opsamler til tabt gods eller fiskeline
  • - Ring til pagajsnor
  • - Stor Selvlysende dråbefang for mindre vand i kajakken og god synlighed