SEABIRD XP480 GLASFIBER/DIOLEN Udstillingsmodel

Fantastisk havkajak til små personer. Den kombinerer fart, manøvredygtighed og stabilitet på en fremragende måde, som ingen andre havkajakker kan præstere. Her er båden for dig, som ønsker den perfekte kombination af stabilitet og fart. Mange mener, at dette er verdens bedste allround havkajak med Swedish form, den er Norges mest solgte kajak for 8. år i træk. Expedition er blevet bedst i test i både Norge og Sverige. Leveres med originalt Power Pedals PRO XI9. Dette rorsystem er det mest solide og robuste på markedet! Dette er en unik kajak, som du vil have glæde af i mange år.

Det første, du vil lægge mærke til ved denne kajak, er de elegante linjer. Expedition er inspireret af moderne svensk design – det bredeste punkt er bag i cockpittet. Designet gør roningen fremad mere komfortabel og effektiv, fordi du kan sætte pagajerne tættere mod kroppen. Expeditions lange vandlinje gør den meget hurtig, og den har en unik stabilitet. Ror du den i vind og bølger, vil du blive overrasket over, hvor let den er at manøvrere, og hvor tryg, den føles under barske forhold.

Expedition har fire opbevaringsrum for tør opbevaring, to store og to små. I de store rum får du plads til alt, hvad du har brug for af personligt udstyr på en dagstur, eller for et weekendophold. De små rum sørger for opbevaring af udstyr, du har brug for undervejs, som mad, drikke, ekstra tøj etc. Det allermindste rum er lavet af blødt neopren, og er designet til opbevaring af nøgler, GPS, solbriller og andre små genstande. NB: Pak altid elektronik i vandtætte poser. Bag og foran på kajakdækket er der gummibånd, som giver fastgørelse for udstyr som drikkevand, ekstra pagajer, soveunderlag m.m. Expedition har ergonomisk udformede håndtag i boven og langs siderne, så du nemt kan bære den. Du sidder meget godt i kajakken, det brede cockpit giver let adgang, sædet er polstret og hoftebæltet er justerbart. Kajakken har også en mekanisme for indstilling af rygstøtten, den lader dig justere støtten til ønsket position, mens du sidder trygt i kajakken. Hoftebæltet kan reguleres 10 cm i begge ender. Den har justerbare lårstøtter, hvilket gør, at man får meget god kontakt med kajakken, når man har allermest brug for det.

 

Specifikationer: 

Længde: 480 cm.

Bredde: 56

Højde: 29 cm.

Vægt: 26 kg.

Max lasteevne: 125 kg.

Anbefalet personvægt: 40-85 kg.

Specifikationer
SKU4744091014404