Seabird Scott PE Havkajak med finne-Grøn DEMO KAJAK

Den kendte og anmelderroste havkajak i plast til begynder og øvet.

Pris: 9.995,00 kr

Specialpris 7.595,00 kr

På lager

Beskrivelse

Detaljer

Seabird Scott PE Havkajak med finne DEMO

SeaBird Scott PE 

Seabird Scott PE Havkajak med finne er en meget alsidig og anmelderrost havkajak i slidstærk kvalitet. Kajakken er utrolig let at ro som nybegynder, og når man er mere øvet er kajakken rigtig god til kantning og som moderet teknikkajak. Alt i alt en kajak du kan starte med og som du kan udvikle dig i. 

Seabird Scott er i ægte British style og er udstyret med finne, hvilket gør kajakken velegnet til både det helt rolige vand og som hyggeturskajak, men også som stabil og troværdig kajak, til dig der vil odfordre bølger og surfing i hård vind, hvor teknikken er det afgørende for succes.

SeaBird Scott har et lækkert sæde og hele 4 luger, til opbevaring af grej. De to små dagsluger er ideele til opbavering af grej som du ønsker lige ved hånden, og de to store luger giver god mulighed for oppakning er udstyr til længere ture. Lårstøtterne i kajakken giver rigtig god kontakt og de bedste muligheder for at holde kontrollen over kajakken ved kantning og rul.

For og agterdæk på kajakken er monteret med masser af elastikker. Dette giver rigtig god mulighed for opbevaring af f.eks. lænsepumpe og pagajflyder, så det er let tilgængelig ved behov.

Specifikationer:

Længde: 525 cm.

Bredde: 56 cm.

Højde 32 cm.

Vægt 27 kg.

Max lasteevne: 140 kg.

Anbefalet personvægt: 70-90 kg.

SPECIFIKATIONER

Yderligere information

FarveGrøn