SeaBird Scott HV Glasfiber havkajak med finne

12.995,00 kr

Ikke på lager

Beskrivelse

Detaljer

SeaBird Scott HV Glasfiber havkakaj med finne er en super lækker kajak i engelsk stil, til teknik, surf eller ture på vandet. Kajakken er designet i engelsk stil som giver et langt og manøvredygtigt design, med rigtig god kontakt og kontrol over kajakken. 

Kajakken er let at styre, da den er monteret med finnesystem og justerbare lårstøtter, hvilket gør kajakken let at kante og styre, både på fladt vand og i bølger. 

SeaBird Scott findes i 3 størrelser, så serien dækker personer fra 50 - 115 kg. Denne model er HV - High volume og er designet til personer fra 80 - 115 kg.

Søger du en god kvalitetskajak som kan give dig alle de bedste oplevelser i en havkajak, så er SeaBird Scott en rigtig god mulighed, da kvalitet, pris og egenskaber hænger rigtig godt sammen. Kajakken er desuden udstyret med meget 4 luger, 2 dagsluger og 2 store pakrum, som giver god mulighed for at opbevare dit personlige udstyr lige ved hånden, samt have grej med til længere tur. Desuden er der elastiknet på for og agterdæk til opbevaring af f.eks. lænsepumpe og pagajflyder.

 

Specifikationer:

Længde: 544 cm.

Bredde: 58 cm.

Højde: 42 cm.

Vægt: 26 kg.

Max. lasteevne: 175 kg.

Anbefalet personvægt: 80-115 kg.

 

 

SPECIFIKATIONER

Yderligere information

Katalog beskrivelseLækker kvalitetskajak i engelsk stil. God til surf, leg og ture.