SeaBird Scott LV Glasfiber havkajak med finne-Hvid SPECIAL EDITION

Lækker kvalitetskajak i engelsk stil. God til surf, leg og ture.
17.995,00 kr

På lager

Beskrivelse

Detaljer

SeaBird Scott LV Hvid SPECIAL EDITION

SeaBird Scott er en af de mest populære havkajakker i Norden - og nu har du muligheden for at få fingre i en af de sjældne modeller i hvid farve, med SeaBird flotte og karakteristiske sorte kevlar aftegninger. -  Bemærk! Stærkt begrænset antal!

SeaBird Scott LV Glasfiber havkakaj med finne er en super lækker kajak i engelsk stil, til teknik, surf eller ture på vandet. Kajakken er designet i engelsk stil som giver et langt og manøvredygtigt design, med rigtig god kontakt og kontrol over kajakken. 

Kajakken er let at styre, da den er monteret med finnesystem og justerbare lårstøtter, hvilket gør kajakken let at kante og styre, både på fladt vand og i bølger. 

SeaBird Scott findes i 3 størrelser, så serien dækker personer fra 50 - 110 kg. Denne model er MV - mid volume og er designet til personer fra 50 - 75 kg.

Denne kajak er fremstillet i en meget stærk og kraftig kombination er Diolen og glasfiber. Dette giver et meget solidt skrog som kan tåle at sejle op på stranden og er modstandsdygtig overfor slag og ridser. Dette opbygning er 10-15% lettere end en standard glasfiber oplæsning, da der anvendes et særligt kernemateriale som giver ekstra hårdhed, men vejer mindre.

Søger du en god kvalitetskajak som kan give dig alle de bedste oplevelser i en havkajak, så er SeaBird Scott en rigtig god mulighed, da kvalitet, pris og egenskaber hænger rigtig godt sammen. Kajakken er desuden udstyret med meget 4 luger, 2 dagsluger og 2 store pakrum, som giver god mulighed for at opbevare dit personlige udstyr lige ved hånden, samt have grej med til længere tur. Desuden er der elastiknet på for og agterdæk til opbevaring af f.eks. lænsepumpe og pagajflyder.

 

Specifikationer:

Længde: 498 cm.

Bredde: 53 cm.

Højde: 36 cm.

Vægt: 24 kg.

Max. lasteevne: 125 kg.

Anbefalet personvægt: 50-75 kg.

 

 

SPECIFIKATIONER

Yderligere information

FarveHvid