SeaBird North Sea Glasfiber havkajak

En af de mest seriøse havkajakker på vandet Hurtig og agil havkajak i komposit British style med ror og finne. 70-95 kg.

SeaBird North Sea

SeaBird North Sea er en af de mest seriøse havkajakker vi har set. Kajakken kombination af muligheder, design, hastighed og egenskaber, er det kun meget få kajakker der kan matche.

Denne kajak er fremstillet i en meget stærk og kraftig kombination er Diolen og glasfiber. Dette giver et meget solidt skrog som kan tåle at sejle op på stranden og er modstandsdygtig overfor slag og ridser. Denne opbygning er 10-15% lettere end en standard glasfiber oplægning, da der anvendes et særligt kernemateriale som giver ekstra hårdhed, men vejer mindre.

North Sea design er en meget letroet kajak, som kombinerer volumen, vægt og unikke egenskaber på en utrolig god måde. Den har et perfekt afbalanceret skrog, som kun findes på få andre kajakker.

Leveres med originalt Power Pedals PRO XI9. Dette rorsystem er et af de det mest solide og robuste på markedet!

Noget af det første du vil lægge mærke ved North Sea er de elegente linjer i engelsk stil. Kajakken er forrygende, både på det flade vand og i hårdt vejr.

Kajakken anbefales til erfarne roere, men udfordrer også nybegyndere, som ønsker at udvikle færdighederne til et nyt niveau. På North Sea får du både ror og sænkekøl som standard. Man diskuterer, hvad der er bedst, sænkekøl eller ror, her får du begge dele.

Designer: Team SeaBird Produktudvikler: Len Ystmark

Materiale: Komposit

North Sea har fire opbevaringsrum til tør opbevaring, to store og to dagsluger. De store rum giver plads til alt det, du har brug for af personligt udstyr på en dagstur, weekendophold eller en uges tur. De mindre rum sørger for opbevaring af udstyr, du har brug for undervejs, som mad, drikke, ekstra tøj etc. Det mindste rum er lavet af blødt neopren og sikrer tryg opbevaring af mobiltelefon, GPS, solbriller og andre små genstande. NB: Pak altid elektronik i vandtætte pakkeposer.

Bag og foran på kajakdækket er der gummibånd, som giver fastgørelse for udstyr som drikkevand, ekstra pagajer, soveunderlag m.m. North Sea har ergonomisk udformede håndtag i boven og agterenden, så du nemt kan bære den.

 

Specifikationer:

Længde: 540 cm.

Bredde: 54 cm.

Vægt: 24 kg.

Max lasteevne: 140 Kg.

Anbefalet personvægt: 70-95 kg.

Specifikationer
SKU4744091015203