SeaBird Åfjord Expedition Pro

5.995,00 kr

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

SeaBird Åfjord Havkajak som kun er 368 cm lang! Meget lethåndterlig på land og til vands. Åfjord er en mindre udgave af Expedition LV/HV. Med en bredde på 64 cm. er denne kajak særdeles stabil og sammen med en kort længde, bliver kajakker derfor utrolig let at styre og håndtere på roligt vand.

Fantastisk havkajak til hobbyroere, som ønsker en meget pålidelig kajak. Expedition Åfjord kombinerer fart, manøvredygtighed og stabilitet på en god måde. Leveres med originalt Power Pedals PRO XI9; dette rorsystem er det mest robuste og solide på markedet. Dette er en super begynderkajak for hobbyroere der ønsker at ro på hav, i sø eller i å.

Denne kajak passer også meget godt til fiskeri og jagt. Expedition Åfjord er produceret i 3-lags sandwich-konstruktion i materialet HDPE-plast. Denne type plast giver en unik kombination af stivhed, vægt og slidstyrke.

SeaBird Åfjord er fuldt udstyret som en ægte havkajak, med 3 luger til oppakning. 1 dagsluge til at opbevare dit personlige udstyr lige ved hånden, samt to store rum til opbevaring af grej til længere ture.

Specifikationer:

Længde: 368 cm.

Bredde: 64 cm.

Højde:35 cm.

Vægt: 22 kg.

Max lasteevne: 130 kg.

Anbefalet personvægt: 50 - 110 kg.

SPECIFIKATIONER

Yderligere information

Katalog beskrivelseVores tilbud på en meget stabil begynderkajak med ror. Kort kajak som er meget let at styre