Riot Brittany Havkajakpakke inkl. Fiberpagaj, Kajakvest og Spray Deck

8.995,- DKK

Lagerstatus: Ikke på lager

Beskrivelse

Detaljer

Vi har samlet et rigtig lækkert og billigt havkajaksæt, som indbyder til både hyggeture og leg på vandet for både begyndere og øvede. Hvis du er på udkig efter en hurtig og stabil havkajak i god kvalitet og med rigtig god komfort, så gøre du et rigtig godt køb med denne Riot Brittany kajak med både finne og ror.

Til kajakken giver vi dig en rigtig god og lækker fiberpagaj med relativ lav vægt og god holdbarhed. Pagajens egenskaber er næsten lige så vigtig som kajakken og med denne Sunrise fiber pagaj er du klar til både touring over længere afstande og teknik øvelser.

Vesten i pakken har en rigtig god profil og kan indstilles og tilpasses til mange forskellige personer. Samtidig har vesten en robust overflade som er modstandsdygtig over for vejr og vind og intensivt brug.

Spray decket i pakken er lavet i kraftig og slidstærkt PVC, hvilket giver dit spray deck en rigtig god vandtæthed - også efter mange år i sol og saltvand.

I Denne havkajakpakke får du:

1 stk. Riot Brittany Havkajak med finne og ror i ægte engelsk stil.

RIOT BRITTANY er en english-style havkajak i prisbelønnet design og hvor hastighed, smidighed og komfort går op i en højere endhed. Roit Brittany er fremstillet i Canada af nogle er verdens mest erfarne kajakdesignerer. Kajakken er af absolut topkvalitet og materialets styrke og kvalitet, sikre dig en top kajak mange år frem. Tag på ture langs kysten, eller udforsk de store have - Du kan tage Riot Brittany med overalt.

Kajakken har højt udstyrsniveau med blandet andet kombineret finne og rorsystem som giver mange valgmuligheder og optimal manøvredygtighed. Med roret kan du let og hurtigt ændre retning, uden at være nødsaget til at ro en den ene side for at dreje kajakken. Dette giver dig bedre stabilitet og ergonomisk praktisk, da du kan holde en fast rytme med pagajen og ikke overbelaster en enkelt muskelgruppe. Med et let tryk på pedalerne, kan du hurtigt fortage undvigelse for andre kajakker, eller hurtigt dreje kajakken op imod vind eller bølger. Hvis du sænker finnen, vil denne fikserer kajakkens bagende i en ret kurs og sørge for at kajakken ikke svinger ud til siden når du ror. Finnen er er praktisk hjælpemiddel når du skal ro over lange strækninger, hvor du primært skal ro lige ud.

Sædet i Riot Brittany er blødt og lækkert at sidde i, da det er rigtig godt polstret. Ryglænet kan let justeres efter din siddestilling og det gøres let og ubesværet fra den lille spænde, som sidder let tilgængelig, lige i kanten af sædet. Sædet har desuden polstring til hofterne, som sikre dig rigtig god og behagelig kontakt med kajakken og gør den let at kante.

Riot Brittany har masser af plads til opbevaring af grej og udstyr. Du kan pakke de større ting som telt, sovepose eller andet udstyr i de store skotrum der er forrest og bagerst på kajakken. Denn lille dagsluge bag på kajakken giver plads til mindre genstande som du øsnker lige ved hånden.

Kajakken er sjov, både for begynderen, som søger en god og lækker havkajak, som er hurtig på vandet og let at ro - men også den øvede, som søger en kajak med flere muligheder. Kajakkken har god primær stabilitet som giver et afslappet udgangspunkt, men sammen med en bredde på 55 cm. og kajakkens runde former bliver der gode muligheder for høj hastighed og udfordringer på alle niveauer. Leg med kajakken, øv dine kajakfærdigeheder, eller tag en lækker tur langs kysten, eller på det mere åbne hav - Riot Brittany sikre dig de bedste kajakoplevelser til mindre og mellemstore personer.

Udstyr: High performance PE skrog, Komfort sæde Ryglæn, Dækfittings Fodstøtter lårstøtte, Integreret finne med hæve/sænkefunktion, Rorsystem, Elastiske bærehåndtag for og agter Dagsluge

Sprecifikation: Længde: 483 cm. Bredde: 55 cm. Vægt: 26 kg.

1 Stk. Bending Branches Sunrise delbar Fiberpagaj:

Hvis du er på udkig efter en ny fiberpagaj, eller blot vil opgradere din nyværende aluminiumspagaj, har du formegentlig gjort dig nogle overvejelser, eller søgt på nettet for at se hvor du får mest for pengene, uden at skulle betale en formue. Bending Branches Sunrise er vores bud på en effektiv og robust fiberpagaj, der i høj grad giver dig Value For Money. Pagajens konstruktion, effekt og kvalitet til prisen, er muligvis det bedste på markedet.

Bladet er fremstillet i forstærket polypropylen, hvilket gør bladet meget stift og let, men samtidig robust nok til at ramme sten, bolværk eller andre hårde genstande. I blades center er der lavet en finne, som sikre at pagajen ikke "flakser" i vandet når du trækker hårdt igennem. Finnen reducere desuden plask mod vandet, samt mængden af vand der løber med ad skaftet. Bladets gule farve giver god signalværdi, så andre på vandet bliver opmærksom på dig - Det er til DIN sikkerhed.

Skaftet er fremstillet i glasfiber, hvilket er en opgradering fra aluminium, da glasfiber er langt lettere. Desuden har glasfiberskaft den fordel, at det ikke bliver koldt at holde om. Bending Branches Sunrise for en rillet profil i skaftet, som giver et godt og sikkert greb, samt sikre at dine hånder ikke rutsjer frem og tilbage på skaftet når du ror. For enden af skaftet har pagajen naturligvis det obligatoriske dråbefang, som sikre at vandet ledes væk fra skaftet.

Sunrise pagajen er delbar, hvilket gør den let at transportere og opbevare. Desuden gør delefunktionen denne pagaj ideel som reservepagaj. Lukke systemet er med klik-funktion, hvilket er den bedste løsning til glasfiber pagajer. Lukningen er stærk og lynhurtig at bruge, og har desuden er lang holdbarhed. Når du samler denne pagaj, prøv da at vride i pagajen - bemærk hvordan Sunrise ikke har slør i lukningen, eller på anden måde bevæger sig, når du vrider i den! - En lækker detalje!

Alle pagajer er samlet og kvalitetskontrolleret i USA - Dette er din garanti for kvalitet af udstyret du bruger, når du er ude på vandet.

Alt i alt, er Bending Branches Sunrise er lækker pagaj til touring, weekendture, eller hvilken som helt anden form for kajakroning. Du kan lede længe efter din næste pagaj - men med Bending Brances Sunrise, går det aldrig helt galt.

 • Blade i forstærket polypropylene, med høj signalværdi
 • Delbart skaft i glasfiber, med profileret overflade for optimalt greb
 • Solidt kliklåssystem af høj kvalitet
 • Value For Money!

Specifikationer:

 • Vægt: 850 gram
 • Længder: 210 cm., 220 cm.
 • Bladstørrelse: 17 x 45 cm.
 • Skivning: 0°, 60° højre og ventre

1 stk: Shaman kajakvest:

Shaman er en lækker kvalitets kajakvest, hvor opdriftsmidlet er nøje placeret i paneler og vesten derfor er tynd og fleksibel der hvor den skal være bøjelig. Denne funktion tilgodeser især kvinders behov for kropstilpasning.

 • Fremstillet i kvalitets 500D Nylon med slidstærke Cordura belægninger.
 • Blød og fleksibelt, med særdeles effektivt opdriftsskum
 • Panelopdelt placering af opdriftskum
 • Lukkes med lynlås og lavt placeret spænde
 • Netlomme med lynlås og D-ring til montering af udstyr
 • Knivholder

1 Stk. Spray Deck i Kraftig PVC:

Dette spray deck er fremstillet i kraftig PVC ideel til havkajak. Det kraftige materiale sikre at dit spray deck er vandtæt og holder længere end tilsvarende produkter i nylon, selv efter længere tids påvirkning af sol, sand og saltvand. Spray decket har elastik i kanten så det er let at tilpasse forskellige kajakmodeller. Der er desuden en praktisk elastiklukning i tårnet, således at du kan vælge om det skal sidde tæt til kroppen, eller om det skal være åbent, og på den måde ventilere ned i kajakken. Dette er en stor fordel på varme dage.

Spray decket sidder tæt til kajakken, men vil løsne sig af falde af af sig selv, hvis du skulle være uheldig at kæntre. Du bliver derfor ikke spændt fast til kajakken og kan derfor komme ud, uden at skulle tage frigørelsesgreb i spary decket.

 • Kraftig PVC
 • Elastik med lås i kanten
 • Elastik med lås i tårnet
 • Frigørelsesstrop i enden
 Vi leverer din nye Riot Brittany Havkajakpakke til hele brofste Danmark for kun 395,- kr.
SPECIFIKATIONER

Yderligere information

Katalog beskrivelseNej