RIOT BRITTANY 16,5 Havkajak med ror og finne

7.995,- DKK

Ikke på lager

Beskrivelse

Detaljer

RIOT BRITTANY er en english-style havkajak i prisbelønnet design og hvor hastighed, smidighed og komfort går op i en højere endhed. Roit Brittany er fremstillet i Canada af nogle er verdens mest erfarne kajakdesignerer. Kajakken er af absolut topkvalitet og materialets styrke og kvalitet, sikre dig en top kajak mange år frem. Tag på ture langs kysten, eller udforsk de store have - Du kan tage Riot Brittany med overalt.

Kajakken har højt udstyrsniveau med blandet andet kombineret finne og rorsystem som giver mange valgmuligheder og optimal manøvredygtighed. Med roret kan du let og hurtigt ændre retning, uden at være nødsaget til at ro en den ene side for at dreje kajakken. Dette giver dig bedre stabilitet og ergonomisk praktisk, da du kan holde en fast rytme med pagajen og ikke overbelaster en enkelt muskelgruppe. Med et let tryk på pedalerne, kan du hurtigt fortage undvigelse for andre kajakker, eller hurtigt dreje kajakken op imod vind eller bølger. Hvis du sænker finnen, vil denne fikserer kajakkens bagende i en ret kurs og sørge for at kajakken ikke svinger ud til siden når du ror. Finnen er er praktisk hjælpemiddel når du skal ro over lange strækninger, hvor du primært skal ro lige ud.

Sædet i Riot Brittany er blødt og lækkert at sidde i, da det er rigtig godt polstret. Ryglænet kan let justeres efter din siddestilling og det gøres let og ubesværet fra den lille spænde, som sidder let tilgængelig, lige i kanten af sædet. Sædet har desuden polstring til hofterne, som sikre dig rigtig god og behagelig kontakt med kajakken og gør den let at kante.

Riot Brittany har masser af plads til opbevaring af grej og udstyr. Du kan pakke de større ting som telt, sovepose eller andet udstyr i de store skotrum der er forrest og bagerst på kajakken. Denn lille dagsluge bag på kajakken giver plads til mindre genstande som du øsnker lige ved hånden.

Kajakken er sjov, både for begynderen, som søger en god og lækker havkajak, som er hurtig på vandet og let at ro - men også den øvede, som søger en kajak med flere muligheder.

Kajakkken har god primær stabilitet som giver et afslappet udgangspunkt, men sammen med en bredde på 55 cm. og kajakkens runde former bliver der gode muligheder for høj hastighed og udfordringer på alle niveauer. Leg med kajakken, øv dine kajakfærdigeheder, eller tag en lækker tur langs kysten, eller på det mere åbne hav - Riot Brittany sikre dig de bedste kajakoplevelser til mindre og mellemstore personer.

Udstyr:

  • High performance PE skrog
  • Komfort sæde
  • Ryglæn
  • Dækfittings
  • Fodstøtter
  • lårstøtte
  • Integreret finne med hæve/sænkefunktion
  • Rorsystem
  • Elastiske bærehåndtag for og agter
  • Dagsluge 

Sprecifikation:

Længde: 483 cm.

Bredde: 55 cm.

Vægt: 26 kg.

SPECIFIKATIONER

Yderligere information

Katalog beskrivelseNej