Rainbow Freccia Expedition - Havkajak Med Ror - 3 Farver - 65 -120 kg. Udstillingsmodel

Stabil og let roet kajak med plads til større personer og masser af udstyr.
Pris fra:

Pris: 9.995,00 kr

Specialpris 7.800,00 kr

Ikke på lager

Beskrivelse

Detaljer

Rainbow Freccia Udstillingsmodel

Rainbow Freccia er en robust havkajak som med sin længde og bredde er god brug på fjord eller ved kysten. Kajakken er desuden designet med ekstra god plads i cockpittet og i skotlugerne. Dette giver gode muligheder for at bruge kajakken til camping, hvor der skal pakkes til flere dage.

Bunddesignet på Rainbow Freccia er gennemtænkt, så det både gør kajakken meget stabil, selv med meget oppakning, men og giver kajakken er god hastighed og fornuftig accelleration, som man ellers kun ser hos større kajakker.

Freccia er fremstillet i en særdeles stærk og robust "Core" plastik og opbygget i 3 lag. Dette gør Rainbow kajakkerne til nogle at de aller stærkeste havkajakker på markedet. 

Kajakken leveres allerede fra starten med masser af udstyr som gør det let at pakke og opbevare ting i kajakken under turen. Du får 2 store pakluger, samt en dagsluge på fordækket til ting som du ønsker at opbevare vandtæt. Desuden er der elastiknet på bæde for og agterdæk til opbevaring af pagajflyder, lænsepumpe eller andet udstyr som du ønsker lige ved hænden. 

Du har mulighed for at montere Galaxy 100L duffel bag på fordækket, og dermed kan du næsten fordoble mængden af grej og udstyr du kan medbringe.

Rainbow Freccia kajakken er desuden helt særlige indstillingsmuligheder, som man ikke finder i ret mange andre kajakker. Sædet i kajakken kan flyttes frem og tilbage og inde i kajakken findes en særlig indsats, som man kan fjerne for at give ekstra plads. Disse muligheder gør at Freccia kajakken kan tilpasses til langt flere forskellige brugere, end hvad andre kajakker normalt kan.

Specifikationer: 

Længde: 483 cm.

Bredde: 59 cm.

Højde: 41 cm.

Vægt: 25 kg.

Max lasteevne: 190 kg.

Anbefalet personvægt: 65-120 kg.