Rainbow Atlantis Expedition - Tandem kajak 2 Personer - 34 kg. - Gul/Rød

Den længste og stærkeste 2'er havkajak til tandem ture 

Fra 14.995,00  DKK Regulær pris 18.995,00  DKK
På lager
Kun %1 tilbage

Rainbow Atlantis Tandem

Rainbow Atlantis Expedition er den længste og mest robuste havkajak til 2 personer. Dette gør kajakken særligt velegnet til ekspeditioner og længere ture. Kajakken har god plads til oppakning, så du kan medbringe grej til flere dages overnatning.

Med en længde på 545 cm. log en bredde på 63 cm. er Atlantis Expedition relativt hurtig, men samtidig stabil og kan sagtens udfordre det helt åbne vand. Det erperfekte valg til jer der vil på tur sammen i en tandem kajak, og skal ro mange kilometer. 

Rainbow Atlantis Expedition er udstyret som en rigtig havkajak. Der er elastikker og net på dækket, så du let kan medbringe masser af grej og udstyr. Altantis har også Rainbow kayaks kendte lårstøttesæt, som giver dig perfekt kontakt og kontrol over kajakken og samtidig den rigtige ergonomi til at tilbringe mange timer i kajakken.

De tilpassede sæder giver dig rigtig god komfort og let indstigning. I sædet er der en specialt indstødt holder til din drikkedunk, så du altid har væske lige ved hånden. Sædet er monteret på en kraftig skinne, som løber hele vejen langs bunden, på indersiden af kajakken. Denne skinne sikre perfekt stabilitet og hårdhed i kajakken, så den kan tåle selv de største udfordringer.

Kajakkken er udstyret med fodhvilere, som kan justeres i den ønskede længde, for at give bedst mulig komfort.

Specifikationer:

Længde: 545 cm.

Bredde: 63 cm.

Vægt: 34 kg.

Rainbow Atlantis Expedition kan leveres med ror, for en merpris.

Specifikationer
SKUAtlantis expedition