Railblaza Tracloader Gunnel Track 1000

Skinnesystem til indbygning i fiskekajakker, samt joller og trollingbåde i glasfiber eller aluminium.

Tilbudspris 449,65  DKK Regulær pris 529,00  DKK
På lager

Denne Railblaza Tracloader Gunnel track er 1000 mm. lang og dermed den længste i serien.

Railblaza Tracloader Gunnel Track er det perfekte skinnesystem til montering i din fiskejolle, trollingbåd eller større kajak. Hele systemet giver mulighed for let montering af stangholder, kopholder fish findet etc. direkte i et justerbart og fleksibelt system. Når skinnen først er monteret, kan du installere dit grej og flytte og afmontere alt, helt uden brug af værktøj.

Til systemet findes en helt serie af Railblaza Traclader montager, som er specielt udviklet til dette system og har meget høj brudstyrke. Du kan derfor udstyre din båd nøjagtig til den fiskeform du gerne vil, i et pladsbesparende og robust system.

Tracloader Gunnel Track findes i 3 tre forskellige længder, så du kan tilpasse systemet over alt i din båd. Der er dog mulighed for at sammensætte systemets 3 længder og dermed tilpasse længden til det område hvor den skal bruges.

Railblaza tracloader Gunnel Track er fremstillet i anodiseret aluminium der er beskyttet i mod saltvand. Bøsningerne til montering af Starport montagerne er fremstillet i rustfri stål.

Får mere ud af dit fiskeri og dit grej med en Gunnel Track.

Mål: Længde.: 1000 mm. Bredde: 15 mm. Højde: 40 mm.

Specifikationer
SKU01-4156-11