Point 65 Sea Cruiser

Hurtig havkajak i topkvalitet med finne og ror. Perfekt som både touring og ekspeditionskajak
Pris fra: 13.995,00 kr

Ikke på lager

Beskrivelse

Detaljer

Point 65 Sea Cruiser er en fantastisk lækker kajak som er ideel som både day touring kajak til hyggeture i det gode vejr og til lange ekspeditioner i udfordrende vejr. Kajakken har en klassisk strømlinet design og er blandt de hurtigste i sin klasse. Kajakken glider fantastisk i både den rolige vand og skærer perfekt igennem bølger på det åbne urolige vand. 

Kajakken er meget troværdig og selv den nye kajakroer vil føle sig komfortabel og sikker i kajakken. De lækre detaljer og følelsen af kvalitet, gør din kajakoplevelse fuldendt.

Sea Cruiser er udviklet af den svenske kajakdesigner Johan Wirsén og byder på rigtig mange detaljer som giver en fantastisk komfort og gør kajakken utrolig let at ro, så du får lyst til at bruge mange timer i din kajak.

  • SymmetrySkeg™ System
  • Rorsystem
  • Finne
  • Ergonomisk sæde
  • oppustelig ryglæn
  • 4 vandtætte opbearingsrum
  • Stærk 3-lags polyesthylen

 

 Sea Cruiser er udstyret med 4 opbevaringsrum. 2 store pakluger til opbevaring af grej og udstyr når du skal på ekspeditioner evt. med overnatning, og 2 dagsluger lige bag cockpittet til mindre genstande som skal være let tilgængelige på turen.

Kajakken er meget let at styre og navigere, da den er udstyret med både finne og rorsystem. Uanset hvilke forhold du havner i, vil du dermed hele tiden have kontrollen og let styre kursen, samtidig med at kajakken spore perfekt. Dette er med til at gøre Point 65 Sea Cruiser til en af de absolut hurtigste havkajakker på markedet!

Specifikationer:

Længde: 525 cm.

Bredde: 58 cm.

Vægt: 26 kg.

Max. Lasteevne: 165 kg.