Point 65 Jack Havkajak med ror.

Havkajak i 3 lag til begynder og let øvede. Her får du en rigtig god kombi af god kvalitet og god pris
Pris fra: 7.995,00 kr

Ikke på lager

Beskrivelse

Detaljer

Point 65 Jack havkajak er en virkelig fornuftig havkajak, hvor du for meget kvalitet for relativt få penge, hvis man sammenligner med lignende high-performance havkajakker. Kajakken er med sin længde på 505 cm. og bredde på 58 cm. et rigtig god valgt til touring og hyggeture, da hastiged og stabilitet går op i en højere enhed.

Point 65 Jack kajak er designet til begyndere og let øvede der søger en kvalitet i god middelklasse med det gælder komfort og holdbarhed. Jack er derfor et oplagt valg som kajak til kajakklub, skoler og instutioner og andre der ligger vægt på at kajakken skal kunne holde til intens brug. Jack kajakken er fremstillet i 3 lag polyethylene, hvor det midsterste lag i kajakken har den egenskab at give ekstra styrke og stivhed til kajakken.

Kajakken byder på god komfort, som er afgørende for at behagelig oplevelse og giver lysten til at tilbringe mange timer på vandet. Cockpittet er udstyret med blæd knæstøtter, som giver god kontakt til kajakken og hjælper dig når du skal kante kajakken, øve kajakrul og lignenede. Sædet har en ergonomisk uformning og ryglænet er blødt og behageligt at støtte sig op af. Ryglænet kan justeres i placeringen og tilpasses efter behov. Cockpit åbningen er i fornuftig størrelse, så man ikke har oplevelsen af at blive "låst fast" i kajakken og gør desuden ind og udstigning af kajakken relativ let.

Jack er udstyret med ror som hjælper til god kontrol og styring af kajakken. Fodstøtterne til rorsystemet er med vippebeslag så du ikke ubevidst kommer til at presse roret til siden når du presser imod pedalerne.

Søger du en god allround kajak til udlejning, skole, kajakkursus eller bare til sommerhuset og som har en flot finish og et lækkert design, men hvor du ikke bliver flået, så bør du helt sikkert overveje en Jack fra Point 65.

Kajakken har følgende udstyr:

  • Elastiknet på for og agterdæk til opbevaring af udstyr som pagajflyder og lænsepumpe
  • Dæksluge bagpå på 44x26 cm. til adgang til opbevaring af grej inde i kajakken
  • Dæksluge foran på 24x24 cm. til adgang til opbevaring af grej inde i kajakken
  • Rorsystem til let styring af kajakken
  • Sæde med ergonomisk støbning
  • Blødt polstret ryglæn som kan indstilles
  • bærehøndtag for og bag.

Specifikationer:

Længde: 505 cm.

Bredde: 58 cm.

Vægt: 27 kg.

Kapacitet: 155 kg.

Cockpitåbning: 83 x 46 cm.