Point 65 Crunch - Havkajak med ror

Livliv og sjov kajak til teknik og leg til den mindre eller mellem store person.
6.395,00 kr

Ikke på lager

Beskrivelse

Detaljer

Point 65 Crunch er en livliv og sjov havkajak med ror til den mindre og mellemstore person på omkring 50-70 kg. og op til 180 cm. Kajakken er ideel til der søger en kajak til leg i bølger og teknik og som samtidig skyder en rigtig god fart.

Point 65 Crunch har en slank og smidigt design, med skarpe linier og en markent V-bund. Dette giver både en rigtig god stabilitet og gør kajakken nem at manøvrere. Kajakkens knækspandter får kajakken til at reagere hurtigt på kantning og styretag. Kajakken har et relativt lavt fordæk, hvilket gør den let at rulle og reducere påvirkning fra eventuel sidevind.

Crunch kajakken er af virkelig god kvalitet, at er fremstillet i differentieret 3 lags plast materiale. Dette giver kajakken en rigtig god stivhed og meget høj slidstyrke. Kajakkens inderste lag er en slidstærk overflade som er modstanddygtig over fra saltvand og sand der slides med bunden. Det midterste lag er konstrueret til at give kajakken en god stivhed, som hælper til god manøvrering og holdbarhed. Kajakkens yderste lag har en glat og flot overflade og er UV-beskyttende.

Point 65 Crunch har en rigtig key-hole designet cockpit åbning med markente knæstøtter. Dette giver god kontakt til kajakken og god overførsel af energien, når du skal øve rul og kantning. Kajakken har et ergonimisk designet sæde med god polstring og et blødt ryglæn som kan justeres i placeringen. Dette giver en rigtig god komfort og giver dig lyst til at tilbringe mange timer i din kajak, hvilket ofte er den vigtigste prioritering når du skal foretage dit valg af kajak.

Kajakken er udstyret med 3 pakluger så du har mulighed for at medbringe udstyr og oppakning med på turen

Søger du en kajak til leg og teknik, eller en kajak til kajakklub, skole eller institution, som både kan bruges af erfaren og uerfaren person, så bør du overveje en Point 65 Crunch. Med denne kajak kommer du rigtig godt fra start og du kan stadig udvikle dig med kajakken.

Point 65 Crunch leveres med følgende udstyr:

  • Ergonomsik og polstret sæde
  • Polstret ryglæn med indstillingsmuligheder
  • Rorsystem med fodpedaler
  • Dæksluger på 24 cm. i diameter foran
  • Dæksluge på 44 x 26 cm. bagpå
  • Dagluge bag sædet på 15 cm. i diameter
  • Polstret knæstøtter inde i cockpittet
  • Elastiknet foran og bagpå til opbevaring af grej som lænsepumpe og pagajflyder
  • Bærehåndtag foran og bagpå kajakken
  • Sikkerhedsline langs skroget.

Specifikationer:

Længde: 495 cm.

Bredde: 55 cm.

Vægt: 25 kg.

Kapacitet: 155 kg.