Pelican Catch 110 HyDrive II

Stabil fiskekajak med pedaldrev. Til fiskeri i sø, eller på fladt vand.
11.599,00 kr

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Pelican Catch 110 HyDrive II

Catch 110 HyDrive er en meget stabil og let fiskekajak med pedaler. Kajakken er fremsstillet i RAM-X premium materiale, som er væsentlig lettere end almindelig plast. Kajakken er designet med en meget flad bund og tunnelskrog, og med Pralican HyDrive II pedalsystem. Dette giver til sammen, en meget let og manøvredygtig fiskekajak, med en særdeles god stabilitet. Da kajakken er meget let, er det super nemt at læsse kajakken på taget af bilen, eller på traileren og sætte kursen mod søen til dit næste fiskeeventyr.

Pelican HyDrive II pedalsystem giver en let og hurtig fremsdrift, hvor du kun bruger benene og har hænderne frie til at fiske. Pedalerne kan arbejde helt oppe under kajakkens bund, så du kan sejle helt ind på lavt vand, når du skal jagt fisken, eller stige ind og ud af kajakken. 

Kajakkens relativt korte længde gør den serdeles manøvredygtigt og en kort venderadius. Kajakken er udstyret med ror, og styyres let med et håndtag på siden af kajakken. 

Pelican Catch 110 er designet med tunnelskrog og en maget flad bund. Dette giver en fantastisk stabilitet og placere Catch kajakkerne blandt de mest stabile fiskekajakker på markedet. Dette er en stor fordel for du der vil fluefiske fra kajak eller montere meget udstyr.

Når du skal tilbringe mange timer på vandet, er komfort virkelig vigtig. Pelican Catch 110 er udstyret med et ERGOCAST G2 sæde, som er blødt og komfortabelt. Sædet kan desuden justeres i forskellige positioner, så du hele til kan indstille positionerne og kan sidde perfekt og bedst ergonomisk. Sædet kan desuden placeres i både høj og lav position. Den lave position er bedste når du skal sejle over lange afstande eller hurtigt. Den høje position er rigtig god når du fisker aktivt og skal have bedst muligt udsyn.

Specifikationer:

Længde: 320 cm.

Bredde: 86 cm.

Højde: 33 cm.

Vægt: 30 kg.

Max lastevene: 159 kg.

Anbefalet max.personvægt: 110 kg.