Oppustelig og PVC-fri paddle float

Oppustelig pagajflyder med 2 kamre. Perfekt til selvredning i kajak

Pris: 499,00 kr

Specialpris 345,00 kr

På lager

Beskrivelse

Detaljer

Når man sejler på havet eller befinder sig langt fra kysten, er det vigtigt at have styr på sikkerheden, hvor en oppustelig paddle float kan være det, som redder dig. En paddle float, kaldes også for pagajflyder på dansk, og kan måske være din eneste mulighed for at komme op i kajakken igen. Derfor er den et vigtigt stykke udstyr at investere i indenfor selvredning.

Med denne model får du en oppustelig pagajflyder med ekstra stor kapacitet. Paddle floaten har en god termoeffekt, så luften ikke nedkøles for hurtigt og dermed nedsætter opdriften. Du kan evt. nøjes med at fylde det ene kammer med luft og hermed bruge kortere tid i vandet. Pagajflyderen er let at opbevare på turen og monteres hurtigt på din pagaj med et kliklåssystem.

Med denne PVC-fri paddle float får du:

  • 2 kammer-system for ekstra god opdrift
  • enhåndsbetjent mundstykke for let oppustning
  • sikkerhedsline
  • kliklåssystem til hurtig montering
  • Synlig farve.

Hos KajakForAlle tilbyder vi professionel vejledning og rådgivning

Uanset hvad du søger indenfor sikkerhedsudstyr, finder du et stort udvalg her hos KajakForAlle foruden vores paddle float. Hvis du har spørgsmål til vores pagajflyder eller nogle af vores øvrige produkter indenfor sikkerhed, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Det gør du enten ved at ringe på tlf. +45 23 96 34 30, sende en mail på info@kajakforalle.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis du foretrækker det.