NRS 15 Meter Kasteline I Bæltekaste

Kasteline i bæltetaske til bugsering og redning i havkajak. Bæltetaske i kraftig kvalitet og som er let at åbne ved brug. kastelinen er forsynet med carabinhage og har elastik i enden til absorbering at stød ved træk
499,00 kr

Ikke på lager

Beskrivelse

Detaljer

Kraftig kasteline i bæltetaske med 15 meter line og elastiksnor. Denne kasteline er ideel til bugsering af redning af din kajakmakker hvis personen har brug af assistance. Bæltetaksen er fremstillet 500-denier Cordura materiale, som er både slidstærk og modstandsdygtig over for saltvand og UV-bestråling.

I taksen findes 2 små lommer til opbevaring af mindre ting og tasken har desuden netlomme på bagsiden, som gør den selvlænsende for vand som måtte opsamles i tasken.

Tasken er designet til at spænde om livet og holdes på plads at et kraftigt bælte som kan udvides til 127 cm. om livet og er let at indstille. Den kraftige gule farve med påsyede refekser giver god synlighed. Af sikkerhedsmæssige grunde, er spændet til tasken forsynet med en hurtig udløsende snor med kugle, som gør det muligt at frigøre dig fra bugseringen med et hurtig træk i snoren, hvis dette skulle blive nødvendigt.

Inde i tasken findes en flydende line i 5 mm. tyk polyprophylen, med en kastelængde på 15,5 meter. I bagerste ende af linen er der en elastikstrop som absorberer stød og kraftige ryk og bugsering og transport af kajak eller person. I forreste ende af linen findes en carabinhage, som er let af fastgøre i den kajak, eller person som skal transporteres. Carabinhagen har et meget synlig orange flydeprop, som sikrer at den ligger flydende i vandoverfladen og er let at se for personen som du kaster til.

Kastelinen kan tåle en max. belastning på op til 296 kg.