Native Watercraft Ultimate angler 12 - luksussæde og indbyggede slide tracks

9.795,00 kr

Ikke på lager

Beskrivelse

Detaljer

Native Watercraft 12 Angler giver dig fordelene fra både kajakken og den traditionelle båd. Bunden er fremstillet efter kajakkens principper, med indbygget pontoner for fremragende opdrift. Ultimate 12 Angler er dog en åben båd som man sidder nede i. Dette betyder at du flytter tyngdepunktet ned og dermed forbedre stabiliteten væsentligt i forhold til SitOnTop kajakken. Desuden betyder denne konstruktion en at kajakken er betydelig mere smidig i bølgerne og kajakkens længde og pontoner, sørger for at bølgerne ikke kvulper ind i kajakken.

Ultimate 12 angler har giver uanede muligheder for fiskeri på søer, i åer, ved kysten eller på havet. Kajakken ligger højt i vandet og kan derfor bruges på lavt vand og da den samtidig er ekstrem stabil,  kan kan sagtens kaste og stå i kajakken og man føler sig aldrig usikker ved at bevæge sig ud på lidt dybere vand.

Ultimate Angler 12 leveres med et hav af udstyr:

  • Komfortabelt sæde med mange indstillingsmuligheder
  • Stangholdere
  • Fodstøtter
  • Bærehåndtag
  • Paraplyanker med unikt ankerspil
  • Ultimate Angler 12 er udstyret med et unikt ankerspil på siden, som giver mulighed for optimal placering ift. vind - og strømforhold. Med snoretræk flytter du let kajakkens placering ved at flytte ankeret frem eller tilbage. Også i forbindelse med jagt på især dykænder, er denne mulighed afgørende, da du hele tiden kan ændre din placering og skudvinkel ift. vinden.

Tekniske informationer:
Længde: 368 cm
Bredde: 76 cm
Vægt: 27 kg
Bæreevne: 159 kg