Multiholder med greb

Holder til montering på havkajak eller fiskekajak

Tilbudspris 59,00  DKK Regulær pris 199,00  DKK
På lager

Denne multiholder er designet således, at den nemt kan fastgøres på enhver Galaxy Kajak, eller en hvilken som helt anden kajak eller båd med indstøbte messing bæsninger.

Holderen har en skrue af rustfrit stål, der kan skrues på en hvilket som helst  af de indstøbte messingbøsninger placeret langs kanten af kajak-skroget (fjern en D-ring, hvis det er nødvendigt).

Holderen er lavet af resistent plast og gummi. Basen har et kugleled der giver dig mulighed for at placere den i den ønskede position med lethed.

Den øverste del af holderen består af et klemme med en stærk fjedermekanisme. Åbn klemmen ved at skubbe fjederen sammen, og placer derefter din enhed ind i midten og slip for at sikre, at den er stramt på plads.

Denne multibrugbare holder kan holde ting op til10 cm brede. Holderen er fuldt justerbar og leveres med gummi tips til øget greb og beskyttelse.

Holderen er ideel til at holde tovejs radioer, GPS-enheder, fiskefindere, mobiltelefoner eller andet udstyr, du har brug for at have ved hånden. Du skal blot huske på at nogle ting kan ikke tåle at blive våde.

Specifikationer

Materiale: Plast, gummi tip, skruer i rustfrit stål

Dimensioner: 12cm x 5cm

Vægt: 50 g

Funktioner:

• Multibrugbar holder til radio, GPS, mobiltelefoner og fiskefindere osv.

• Gummi tips

• Skruer og gummiskive til montering til kajak

 

Specifikationer
SKUGalaxy Multiholder med greb