AcquaGioca Fjerdregynge med hval

Den sjove og traditionelle fjedregynge med hval motiv. Sjovt legetøj børn og god underholdninig til legepladsen, campingpladsen eller aktivitetsområdet.

Disse fjerdregynger er fremstillet i Italien i særdeles slidstærkt og vejrbestandigt PE-plast. Fjedregyngerne lever op til de europæiske sikkerhedskrav og er godkendt af det italienske sikkerhedsinstitut for børnelegetøj.

En fjerdregynge der er fremstillet i plast har langt mindre skarpe kanter end traditionelle fjedre gynger. Dette giver en større sikkerhed for at børnene ikke slår sig eller kommer til skade.

En AcquaGioca fjerdregynge er fremstillet i 100% genanvendelig materiale og er vedligeholdesesfri. Inde i gyngens motiv, er der en stærk metalkonstruktion, som gør gyngen stærk og holdbar i mange år.

  • UNI EN 1176-2008 standard
  • Model til montering på græs eller betonklods.
  • Kan produceres i den ønskede farve.

Om Acqua Gioca.

Alt produker fra Acqua Gioca bliver produceret i Italien, og er godkendt. Alle produkter fremstilles i højeste kvalitet efter Europæiske standard og i rene materialer. 

Bæredygtighed.

Acqua Gioca har altid taget miljøet og bæredygtighed meget alvorligt. Alle prudukter fremstilles med hjælp fra producentens egen solcellepark, som levere størstedelen af den grønne energi der indgår i produktionen. Alene i 2012, producerede Acqua Giocas anlæg grøn energi for 800.000 kwh/år. Det giver en besparelse på 550 tønder olie, 600 kg. mindre CO2 udledning, eller hvad der svarer til 3.900 træer - på bare et år!  Dette giver et kvalitetsprodukt med "god samvittighed" - til dig og vores planet.

Specifikationer
SKUMobi-D