Kokatat Hydrus 3L Swift Entry tørdragt med latex manchetter og gylp

5.599,00 kr

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Kokatat laver nogle af verdens bedste kvalitets tørdragter i verden på baggrund af mere end 40 års erfering. Med Hydrus 3L Swift Entry dragten, får du alle tørdragtens bedste funktioner, som sikre dit at din hud er tør og du holder dig varm, selv i den koldeste vinter under hårde betingelser og Swift Entry dækker fint de flestes behov for en dragt der er fremstillet til kajakbrug og som føles lækker og er rar at have på hele dagen. Når man vælger tørdragt, er det vigtigt at tænke på at dragten ikke er bedre end dens evne til at lede sved og fugt ud af dragten, således at du holder din hud helt tør. Kokatats tørdragter har en åndbarhed på op til 10.000 gr/m2, hvilket er langt over standarden.

Membranen i Hydrys 3L er fremstillet i kokatat egen 3 lags højventilerende og åndbare stof. Dragtens yderste lag er fremstillet i slidstærk nylon og har en særlig vandafvisende overflade. Mellemlaget er en polyurethan mikrofiber coating, så vanddampe effektivt ledes fra det inderste til det yderste lag. Indeste lag i dragten er blødt og behageligt polyester, som opsamler og leder fugt ud af dragten.

Kokatat Hydrus 3L Swift Entry tørdragt har latex manchetter i halsen og i ærmerne, cross lynlås og gylp. Desuden har dragten påsyet sokker og kan let tilpasses i siderne med elastik. Tidligere blev tørdragter generelt fremstillet til brug i mindre joller, men når du sidder i en kajak, er knæ og ende særligt udsat for slidtage, hvilket kokatat har taget højde for, ved at forstærke disse områder med særligt kraftigt Cordura stof, så din dragt kan holde i rigtig mange år. Kokatat tester, som den eneste producet i verden, hver eneste tørdragt før den forlader fabrikken i Californien. Dette er din sikkerhed og garanti for et produkt du kan stole på når det gælder din sikkerhed på vandet. Kokatat giver dig desuden livstidsgaranti på membranen, på betingelse af at du vedligeholderne den efter forskrifterne. En investering i en kokatat tørdragt er derfor en sikker investering.

  • Vandtæt og åndbar Hydrus 3 lags stof
  • Front monteres Nylon lyslås 100% vandtæt
  • Latex hals manchet
  • Elastik til tilpasning i siderne
  • Gylp med 100% vandtæt lynlås
  • Påsyede Hydrus 3-lags sokker
  • Latex manchetter i ærmerne

 

 

SPECIFIKATIONER

Yderligere information

Katalog beskrivelseIkke tilgængelig