Komplet Kajakholdersæt til bilen

9,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Beskrivelse

Detaljer

Når du skal transporterer din kajak på taget er bilen, er det vigtigt at den er spændt godt fast og kan modstå hård vind og hårde opbremsninger.

Med dette komplette sæt bestående af en lastholder, som monteres på bilens tagrælinger og et sæt kajakholdere med spændestropper, er du sikker på at kajakken ligger sikker op stabil under kørslen.

Kajakholderen er fremstillet i aluminium og er polstret med blødt skum så kajakken ikke bliver ridset. Kajakholderen kan desuden justeres i vinklingen, så den passer til alle kajakmodeller. Med de 2 håndtag i siden, åbner og lukker du let holderens låsesystem og har mulighed for at ligge støttebøjlerne ned, så de ikke laver støj, eller giver unødig vindmodstand når de ikke er i brug. Der medfølger 2 spændestropper i sættet til at fastspænde kajakken med.

Lastholderen er ligeledes lavet i kraftig aluminium og er let at fastspænde og tilpasse bilens taglæling i forskellige bredder. Lastholderen har lås med nøgle, så du er sikret mod tyveri når bilen er uden opsyn.

Du får:

  • 1 stk. Lasteholder med 2 nøgler
  • 2 stk. kajakholdere med polstrin
  • 2 stk. spændestropper til fastspænding af kajakken.