Hobie Pro Angler 12 en pedaldrevet kajak som er specialt udstyret til kajakfiskeri. Hobie Pro Angler serien er fiskekajakkernes blåhval og har kapacitet til at laste alle de fiskestænger, fiskekasser, grej og udstyr du overhovedet kan slæbe.

Hobie Pro Angler kan bruges i alle fiskevande verden over og komforten tillader at du bruger dagevis i kajakken og ikke laver andet end at fiske.

Hobie Pro Angler drives af det særlige Hobie Mirage drev som består af 2 gummifinner som presses fra side til side i vandet ved hjælp af pedalerne. Vinklingen på finnerne presser vandet bagud og dermed kajakken fremad og kan opnå stor fast, selv i bølger og modvind. Mirage drevet kan anvendes helt inde på lavt vand og kan justeres og tilpasses så det passer til alle person typer. Hobie har introduceret det nye mirage drive Glide technology, som har kuglelejre i alle bevægelige dele og dermed er op til 20% mere effektivt, i forhold til det gamle Hobie drev.

Med det nyeste Hobie Mirage drev 180 er det nu også blevet muligt at vende finnerne så Hobie kajakkerne nu også kan bakke.

Pro Angler 12 er nok den mest avancerede fiskekajak på markedet. De nye modeller er hurtigere og med langt mere fleksibelt sæde som kan justeres og endda afmonteres og bruges som stol på land, når du skal have en pause eller slår lejr..

Lær mere om Hobie Mirage Drive

Desuden har Hobie Pro Angler 12 et opdateret sæde, så man sidder højere og ikke bliver våd. Desuden kan sædet let afmonteres og bruges somstrandstol på land.

 

Sidst men ikke mindst, har Pro Angler 12 har fået monteret en sænkekøl som går kajakken langt mere retningsstabil. Forskellen mærkes i særlig grad, når man skal navigerer kajakken rundt og samtidig har fisk på krogen.

Uanset om du tager på vandet på dage med vind og stor afdrift, eller en frostmorgen med blankt vand - om du fluefisker eller dørker - HOBIE PRO ANGLER 12 klarer alle opgaver! 

Skroget er super stabilt og gør det let at fiske stående. Hele kajakken er fyldt med gennemtænkte features, fra luger til opbevaring lige ved hånden, til et luksus sæde med uanede indstillingsmuligheder.

◾ Lowrance® Ready 

◾ Dual Steering  
◾ Udskiftelige Monteringsplade 
◾ 8 " Twist og Seal luge 
◾ Sejl montage
◾ forberedt til Anchor Trolley system 
◾ MirageDrive med ST Turbo Finner 
◾ Vantage ST sæde 
◾ Boa® System lændestøtte
◾ Bærehændtag for og bag 
◾ Vandret stangholder til 4 stænger 
◾ Stor front luge med aftagelige elastik liner 
◾ Stor luge med drejelige Tackle Management system 
◾ Forberedt til Livewell aqua system
◾ Rorsystem System 
◾ Grejboks system under sædet
◾ indstøbte stangholdere 
◾ Finne med hæve/sænke system 
◾ 2 st. grejboks 
◾ 2 H-Rail stang holdere 
◾ 1 H-Rail kopholder


SPECIFIKATION:

  • Længde: 366 cm.
  • Bredde: 91 cm
  • Vægt: 59 kg. (inkl. medfølgende udstyr)

Specifikationer
SKUHobie pa 12 180