Hobie Compass Pedalkajak

Pedal kajak med Hobie mirage drev med kick up funktion og 180 grader vendbar
22.995,00 kr

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Hobie Compass er en ny pedalkajak fra Hobie, til en meget favorabel pris. Kajakken er udstyret med Hobie Mirage Drive pedaler med finner, som giver rigtig god fremdrift. Med pedaldrev i din kajak, har du hænderne frie til at fiske, jage, eller tage gode billeder fra din kajak.

Med en længde på 366 cm. og en bredde på 86 cm. har Hobie Compass både en rigtig god fremdrift i vandet, samt rigtig god manøvredygtighed og stbilitet, som gør kajakken ideel til jagt, fiskeri eller længere tur med oppakning til camping eller picnic.

Hobie Compass har et stort åbent cockpit, som giver god plads til at montere grej og udstyr og der er desuden god plads til stående fiskeri fra denne kajak. Den effektive fremdrift og solide stabilitet, har gjort Hobie kajakkerne til nogle af de absolut foretrukne fiskekajakker over hele verden.

Hobie Compass leveres med følgende udstyr:

  • Hobie Miarge Drive pedalsystem med finner. Finnerne giver rigtig god fremsdrift og ved at trampe en kun én pedal, kan finnerne arbejde helt oppe under bunden af kajakken, hvilket giver dig mulighed for at sejle ind på helt lavt vand. Mirage drevet kan justeres så det passer til både høje ogh lave personer.
  • Hobie Vantage luksussæde. Højt sæde med god siddekomfort og rygstøtte så du kan tilbringe længere tid i din kajak uden at sidde dårligt. Polstringen er fremstillet i UV bestandigt og slidtstært netstof. Dette sikre at evt. vand på sædet løber igennem stoffet og ikke samler sig som en pøl på sædet. Vantage sædet er desuden let at afmonterer så det kan medbringes og bruges som stol når du går i land.
  • H-track skinnesystem på hver side af cockpittet til Railblaza montager til stangholder, fish finder, eller andet udstyr fra Railblazas store udvalg af kajakudstyr og tilbehør til kajakfiskeri.
  • Indstøbt kopholder i siden til opbevaring af kop, dåse eller flaske
  • Delbar pagaj med fiberskaft

 Specifikationer:

Længde: 366 cm.

Bredde: 86 cm.

Netto vægt: 31 kg.

Brutto vægt: 39 kg.

Max last: 181 kg.