Hiko Bolero 3,0 neopren jakke

Lækker 3 mm. neopren jakke med god varme i ECO-friendly materialer.

Fra 699,00  DKK
På lager
Kun %1 tilbage

Hiko Bolero 3,0 Neopren Jakke

Hiko Bolero 3,0 neopren jakke er perfekt som overdal til til longjohn eller din longjane, eller til mellemlag mellem din rojakke. En 3 mm. neopren jakke giver rigtig god varme, når du ror kajak i de kolde måneder.

Hiko Bolero giver en rigtig god kombination af stil, komfort og høj ydeevne og er perfekt til dig der søger en kajak jakke i høj kvalitet og alsidighed. 

Bolero 3,0 er designet i den nyeste neoprenteknologi, der sikrer uovertruffen varme og fleksibilitet. En neoprenjakke i 3 mm. neopren giver optimal varme, samtidig med fuld bevægefrihed. Uanset om du ror kajak, surfer, står på SUP board eller bare elsker at være på vandet, så vil denne jakke give dig de bedste oplevelser.

Hiko sport er kendt for deres flotte design og produkter med god pasform, og Bolero 3,0 er selvfølgelig ingen undtagelse. Jakke fremstår stilfuld og med gode detaljer, som ekstra forstærkning på albuerne, PU belægning i ærmerne for minimalt vandindtag. Bolero jakken er desuden hurtigt tørrende, så du hele tiden føler dig tør og varm efter en dag på vandet. 

Hiko Bolero er et ECO-Friendly produkt, som er fremstillet af bæredygtige materialer og med omtanke, så produktionsmetoder giver minimal belastning af naturen. Produktet er desuden helt fri for kemikalier og limen er 100% vandbaseret.

  • 3 mm. neopren
  • God varme og pasform
  • PU-laminerede ærmer
  • ECO-Friendly 

 

Specifikationer
SKU45501