AcquaGioca Globetrotter Karussel.

En karussel er altid noget af det sjoveste man kan have på legepladsen eller der hjemme. Globetrotter er fremstillet i 100% PE-plast, som giver en rigtig stærk og holdbar karussel til børn i alle aldre. Karrusellen kan anvendes af op til 8 børn ad gangen og anbefales til børn op til 14 år.

Globetrotter er fremstillet i 100% ren ployethylen, hvilket gør den særdeles forfør over for vejr og vind, og har en høj UV-bestandthed. Globetrotter lever op til de højeste sikkerhedsstandarder og er certificeret af det italienske institut for legetøjssikkerhed. Da karrusellen er designet med bænke og er lukket med en topkræns, giver det den højeste sikkerhed for at man ikke kan falde ud af karrusellen når den drejer rund.

En Globetrotter karrusel er næsten vedligeholdelsesfri og er ideel til en legeplads i institution, campingplads eller en havn. 

Karussellen drejer om en varmgalvaniseret pidestal og, med mulighed for at montere en bremse som ekstraudstyr.  

  • 100% ren og UV-bestandig polyethylen
  • Fremstillet i Italien 
  • Bæredygtig
  • Op til 8 personer
  • 180 cm. bred
  • 90 cm. høj
  • 110 kg.

Om Acqua Gioca.

Alt produker fra Acqua Gioca bliver produceret i Italien, og er godkendt. Alle produkter fremstilles i højeste kvalitet efter Europæiske standard og i rene materialer. 

Bæredygtighed.

Acqua Gioca har altid taget miljøet og bæredygtighed meget alvorligt. Alle prudukter fremstilles med hjælp fra producentens egen solcellepark, som levere størstedelen af den grønne energi der indgår i produktionen. Alene i 2012, producerede Acqua Giocas anlæg grøn energi for 800.000 kwh/år. Det giver en besparelse på 550 tønder olie, 600 kg. mindre CO2 udledning, eller hvad der svarer til 3.900 træer - på bare et år!  Dette giver et kvalitetsprodukt med "god samvittighed" - til dig og vores planet.

Specifikationer
SKUGiramonde-1