Galaxy WildCat Fiskekajak med flipperdrev

High Perfomance fiskekajak med flipperdrev. Stabil og let at håndtere.

Fra 14.995,00  DKK
På lager
Kun %1 tilbage
Forudbestilling Start juni 2024. Køb nu og SPAR!

Galaxy WildCat

Galaxy Wildcat er en high-perfomance, komfortabel og stabil fiskekajak fra Galaxy Kayaks. WildCat er en meget pålidelig og robust kajak, som let kan bruges af både den nye og den mere erfarne kajakfisker.

Galaxy WildCat har den perfekte kombination af stabilitet, egenskaber og komfort, hvilket gør den til en af de mest attraktive fiskekajakker på markedet. WildCat er udstyret med et flipperdrev, som gør at fremdriften skabes med benene. Dermed kan du glide let hen over vandet, med begge hænder frie til at fiske samtidigt.

 

WildCat er udstyret med rorsytem, som giver de optimale muligheder for at styre kajakken, ved hjælp af det lille styrehåndtag der sidder på siden af kajakken. Dermed kan du let navigere nøjagtigt i din søgen efter fisken, samt holde kajakken stabilt på kurs, når du bevæger dig ud på åbent hav, så du ikke oplever afdrift pga. vind eller bølger.

Når du fisker fra kajak, skal du ofte tilbringe mange timer på vandet. Derfor er komfort og ergonomi noget du skal være særligt opmærksom på, i dit valg af fiskekajak. Galaxy WildCat er udstyret med et højt luksussæde, som giver blød siddekomfort og er mere skånsomt for ryggen. Ryglænet kan indstilles i vinklingen, så du trinløst kan justere sædet efter behov, mens du er på vandet.

Galaxy WildCat er desinget med en bred agterdel. Dette gør Galaxy WiildCat til en meget stabil fiskekajak. Kajakken er desuden designet med en relativt lav profil og en strømlinet stævn. Dette giver kajakken en rigtig god fremdrift og gør den meget smidig og manøvredygtig på vandet. Den lave profil minimerer vindens magt over kajakken.

Leveres forberedt til fiskeri!

WildCat leveres med 2 indstøbte stangholdere, samt 2 stk. Railblaza StarPort og 2 stk. Railblaza stangholdere. Dermed får du et komplet og fleksibelt setup, som du kan bruge til alle typer fiskeri, og med mulighed for at udbygge med masser at andet udstyr fra Railblaza.

WildCat leveres med et Galaxy Ultraline flipperdrev, så fremdriften skabes ved at steppe med benene. Dette giver en let og hurtigt måde at kan frem på vandet, og du har samtidig begge hænder frie, til at håndtere dine fiskestænger, fish finder, samt andet grej du har monteret på kajakken.

WildCat er forberedt til montering af fish finder. Under bunden af kajakken, finder du en indstøbt plads til din transducer, hvor der er forbredt til at du kan montere transduceren direkte. Transpduceren har dermed kontakt til vandet, samtidig med at den er godt beskyttet af en plade. Der er forbredt til at du kan trække kabler direkte fra transduceren og op til skærmen i cockpitet. Let og enkelt.

Sikkerhed er vigtigt!

Sikkerhed har altid højeste prioritet når man bevæger sig ud på vandet. Dette gælder for alle fartøjer. Galaxy WildCat er udstyret med snor hele vejen rundt om skroget. Dette fungere både som mandeline hvis du skal op i kajakken fra vandet, samt som synlighed for de andre på vandet. De små dækfittings på kajakken er i tydelig orange farve og der er mulighed for at udskifte farven på snoren.

Masser af opbevaringsplads!

Når du skal på tur i din WildCat, er der ofte behov for at medbringe grej og udstyr. Denne kajak er designet med stort opbevaringsrum med vandtæt luge i fronten. Her kan du opbevare ekstra tøj, eller udstyr til en overnatning.

Bag på kajakken finder et stort bagagerum med elastikker. Her kan du opbevare vandtætte pakposer, grejkasse eller andre ting, som du vil kunne nå mens du sikker i sædet.

Håndtering.

WildCat har monteret hele 5 bærehåndtag rund om på skroget. Dette gør læsning af kajakken på bilen, samt transport til og fra vandet let og ubesværet. Med sine mål på 375 x 89 x 35,5 cm. og vægt på 38 kg. er WildCat let at håndtere, i forhold til dens størrelse, og det er en af de vigtigste faktorer, for at du får brugt din fiskekajak.

  • Stabil og pålidelig fiskekajak med flipperdrev
  • Velegnet til begynder og den erfarne kajakfisker
  • Robust og slidstærkt skrog
  • Galaxy Ultraline flipperdriv med kæde
  • 2 stangholdere og Railblaza udstyr til alle typer fiskeri
  • Rorsystem til let navigation på vandet
  • God stabilitet og komfort til en lang dag på vandet
  • 6 skinnesystemer i skroget til montering af udstyr
  • Max lasteevne 180 kg.
  • 3 års garanti

Specifikationer: 

Længde: 375 cm.

Bredde: 89 cm.

Højde: 35,5 cm.

Vægt: 38 kg.

Max lasteevne: 180 kg.

Anbefalet max personvægt: 120 kg.

 

 

Specifikationer
ForudbestillingStart juni 2024. Køb nu og SPAR!
SKUKP-KR26