Galaxy Wahoo S - Marine Camo DEMO

Fiskekajak med pedaler. Kajakken har været på vandet men leveres med fuld garanti.

Tilbudspris 8.995,00  DKK Regulær pris 13.995,00  DKK
Ikke på lager

Den nyeste kajak fra GALAXY KAYAKS indbygget el-motor, med mulighed for at montere Galaxy pedeldrev (sælges seperat fra foråret 2018)

Hvis du er kajakroer, kajakfisker, eller bare søger en større kajak som kan gå over store afstande, og du ikke har lyst til at skulle bruge energi og kræfter på at skulle ro med pagaj, så bør du overveje Galaxy Wahoo S-Series.

Den nye Wahoo S Series er en række forbedringer på design og funktionalitet. Kajakkens centerkonsol har fået nyt design så Wahoo S Series er en hydridkajak med valg mellem el-motor eller pedalsystem med pedaler og skrue.

Den første væsentlige ændring er forbedret design i stævnen og en mere markent rocker profil. Designet forbedrer kajakken retningsstabilitet og løfter kajakken lettere over bølgerne og minimerer vand der skyller ind i cockpittet. Dette gør kajakken særdeles sødygtig og velegnet til brug i alle vejrforhold.

en anden forbedring er montering af håndbetjent styring af roret. Dette giver langt bedre funktionalitet til dig der vil have mest muligt ud af montering af pedal i din kajak. Styrehåndtaget giver forbedret styring, samt mere plads inde i kajakkens cockpit. Dette er specielt en fordel for dig som ønsker at fiske stående i kajakken, eller tage flotte billeder. Vi har dog beholdt fodpedalerne i kajakken, så du stadig har godt fodspark, som giver bedre komfort når du skal tilbringe mange timer på vandet. Hvis du foretrækker at styre roret med fødderne, er det også mulighed for det. Alsidighed og brugertilpasning er præcis hvad Wahoo S handler om.

Denne brede og pladsgivende kajak leveres med det lækre Galaxy Vista sæde, som giver maksimal komfort og godt udsyn når du fisker og blot nyder turen på vandet. En anden forbering af Wahoo S Series er at sædet er monteret på skinner, hvilket giver dig mulighed er at indstille placeringen af sædet. Dette er en stor fordel, hvis du skifter mellem brug af el-motor og pedeldrev i kajakken. Naturligvis er sædet designet med maksimal stabilitet og komfort i tankerne, så du kan sidde i god højde, uden at blive våd af vand som måtte samle sig i kajakken under turen.

Wahoo S Series er den første hybrid special kajak fra Galaxy Kayaks. Kajakken er udviklet på baggrund af utallige tilbagemeldinger og inspiration fra vores kunder og kajakfiskere over hele Europa. Vores Pro Team har længe efterspurgt en fiskekajak, med mulighed for at vælge mellem el-motor og pedaldrev. til forskel fra de andre kajakker fra Galaxy Kayaks, som har mulighed for montering af en ekstern el-motor, har Wahoo S en specialdesignet montage enhed, placeret tæt på center af cockpittet. Systemet er udviklet, med fokus på at skabe en kajak som også er smidig og strømlinet nok til, at den også kan padles med en traditional pagaj.

Til forskel fra andre kajakker med mulighed for montering af el-motor, har Wahoo S en specialdesignet boks i midten af kajakken, hvor både el-motor og pedaler kan monteres. Ved at have motoren placeret i midten af kajakken, frem for bagpå, eller på siden, forbedres hastigheden, manøvrering og accelerationen væsentlig. Skruen er placeret lige under kajakken og så tæt på bunden, at du kan sejle ind på lavt vand. Motoren eller pedalerne er monteret i kajakken let kliklås system, så du lynhurtigt kan løfte enheden op, hvis du kommer for tæt på land, eller skal undvige garn eller andre genstande der flyder i vandet.

At skulle ro en SitOnTop kajak over lange afstande, kræver energi og kræfter. Hos Galaxy Kayaks udvikles der topklasse kajakker som er i stand til klarer gode lange ture med lethed. Vi ved dog at det ikke er alle der er interesseret i at skulle bruge energien på at ro; Nogle gange vil man blot på vandet og fiske, eller tage en længere tur uden at blive udmattet, men at komme langt omkring med minimal indsats.

Med Galaxy Wahoo S med el-motor, for du mulighed for at sejle over lange afstande, som selv en trænet kajakror skal kæmpe hårdt for at nå. Og der er helt sikkert ikke lige så meget komfort og afslapning i havkajakken, som du vil opleve i din Wahoo S. Hvis du ønsker at få motion mens du er på vandet, men stadig ønsker at have hænderne frie til at fiske eller tage billeder, så er pedaldrev i kajakken den optimale løsning for dig.

Hvis du er kajakfisker og ønsker at bruge din kajak til trolling - så er Wahoo S Series et klogt valg. Ved at bruge et af de 4 fremadgående og 2 bagudgående gear som el-motoren tilbyder, kan du læne dig tilbage og slappe af mens kajakken holder en jævn fart. Du skal blot gemme kræfterne til at lande den næste store fangt som venter dig!

Når du ikke er afhængig af en pagaj når du fisker fra kajak, har du hele tiden hænderne frie til at håndterer din fiskestænger, eller klargøre dit grej. Du kan desuden reagere langt hurtigere når der er aktivitet på stængerne og være sikker på at lande din fangst - samtidig med at du let kan navigere og styre kajakken i den retning du ønsker.

Sammen med Wahoo S Series er der også opstået helt nye måde at fiske fra kajak med endu flere muligheder. Det er muligvis ikke den mest traditionelle kajak verden har set, men nu har personer som af den ene eller anden årsag ikke har haft mulighed for at dyrke kajakfiskeri også fået en mulighed. Intet er bedre end at kunne introducerer endnu flere mennesker til den sport vi elsker.

Hvad enter du vil fiske eller ej, så er denne kajak redyrket sjov. Den giver dig mulighed for at kunne længere og hurtigere over vandet og mulighed for at opleve nye områder. Wahoo S bringer dig tættere på naturen og åbner for en ny verden af eventyr som ikke tidligere har været tilgængelig.

Galaxy Wahoo S er 357 cm. lang og 84 cm. bred. Sammen med den nye rocker profil, giver dette en meget stabil og smidig kajak som let skærer i gennem vandet. Kajakken leveres inklusiv udstyr, så den er let at rigge op til seriust kajakfiskeri. Du får blandt anden 4 montageskinner - 2 i fronten og 2 bagpå kajakken. Dette giver dig mulighed for at montere op til 14 Railblaza Starport montager, til fiskestangsholdere, Go Pro kamera, eller andet udstyr fra Railblazas store udvalg.

Wahoo S har desuden et strømstik som er placeret tæt på centerlugen. Stikket sikrer at du kan montere din elmotor og lynhurtigt til og-frakoble den til batteriet direkte fra sædet. Fra strømstikket er der kabelføring til den indstøbte batterikasse, som er placeret lige bag sædet. Batterikassen er vandtæt og designet så batteriet er placeret så lang nede som muligt. Dette giver kajakken et lavt tyngdepunkt, som er med til at forbedre stabiliteten.

Dig der fisker fra kajak ved at det er vigtigt med god plads i cockpittet, samt at du har dit grej lige ved hånden. Derfor har Wahoo S en 26 cm. opbevaringsboks med luge lige foran sædet. Her kan du opbevare dit fiskegrej, eller andre genstande som du skal kunne nå fra din placering i sædet. Der er desuden er stor frontluge i stævnen af kajakken, som giver adgang ind til skroget. Her kan du opbevare større genstande som telt, sovepose, ekstra tøj og lignende.

Lige som alle andre Galaxy kajakker, leveres Wahoo S med 3 års garanti. Du får desuden det lækre Vista sæde, samt en pagaj sammen med kajakken. Alt hvad du behøver er en vest - og så er du klar til nye eventyr.

Hvorfor vælge en Galaxy kajak

 • Mere end 20.000 solgte kajakker i Europa
  Masser af videoer og anmeldelser fra tilfredse kunder
  Gennemtestet og anmelderrost i nogle af Europas fornemmeste special magasiner
  3 års garanti
  30 dages fuld returret
  Original CE godkendelse (Conformité Européenne)
  Ønsker du mere information om hvorfor du trygt kan vælge en Galaxy kajak

Denne kajak indeholder:

Transducer montage: Under bunden af kajakken findes der en indstøbt plads til montering af transducer til din fish finder. Transduceren er nu sikker beskyttet under bunden af kajakken og kabler er lette at tilslutte til skærmen igennem kajakkens lænsehuller.

4 stk. montageskinner: 2 i fronten og 2 bag på kajakken, med mulighed for montering af op til 14 stk. Railblaza Starport montager. Hermed kan du udstyre hele kajakken lige som ønsker med tilbehøre fra Railblazas store udvalg.

1 stk. luge til opbevarin: Rund opbevaringsboks til grej og udstyr med 28 cm. luge og vandtæt forsegling. Lugen er centralt placeret og kan nås fra sædet.

1 stk. indstøbt batteriboks: Batteriboksen er placeret lige bag sædet og har kableføring direkte til strømstikket til tilslutning af el-motor.

1 stk. strømstik til el-motor: Til let og hurtigt tilslutning af el-motor og med vandtæt lukning.

1 stk. 12V strømstik: Til tilslutning af stræm til fish finder eller anden 12V elektronisk udstyr.

1 stk. 44 Lbs. el-motor: Specialdesignet el-motor med 2 blade og kassette. Motoren har 4 fremadgående og 2 bagudgående hastigheder.

1 stk. håndbetjent styring: styrehåndtaget er placeret på rælingen og giver let styring af kajakken og mere plads i cockpittet.

1 stk. Galaxy Vista sæde: Højt luksussæde og fast ryglæn som giver maksimal komfort til længere ture. Der er mulighed for at montere et alvt neoprensæde til dig der ønsker en lavere placering i kajakken.

1 stk. grejboks: Grejboks med 8 rum, placeret i den runde luge foran sædet.

10 stk. lænsehuller: 10 stk. indstøbte lænsehuller som er placeret rund om i kajakken. Dette giver let mulighed for tømning af vand der måtte samle sig i kajakken under turen.

10 stk. lænsepropper: fremstillet i kraftig gummi til lukning af lænsehullerne for at forhindre at vand kommer ind nedefra. Propper er lette at fjerne og sætte i når du ønsker at lænse kajakken for vand.

1 stk. frontluge: Stor frontluge med låg til opbevaring af større genstande inde i kajakkens skrog.

1 stk. Railblaza stangholder: Railblaza Rod holder R til af holde din fiskestang under fiskeri fra kajakken.

4 stk. Railblaza starport: Montagesokler til montering af Railblaza udstyr og tilbehør.

2 stk. pagajholdere: Pagajholder på hver side af kajakken til sikker opbevaring af din pagaj, som altid skal medbringes i tilfælde af skade på motor eller pedaldrev.

2 stk. silikonelommer: Lommer i hver side af cockpittet til opbevaring af blink eller andre mindre genstande som du ønsker lige ved hånden.

2 stk. indstøbte bærehåndtag: 1 stk. bærehåndtag foran og 1 stk. bag på kajakken til let transport på land

2 stk. bærehåndtag i siden: 1 stk. bærehåndtag på hver side af kajakken til let transport på land.

1 stk. kopholder: Indstøbt kopholder til drikkedunk, flaske eller dåse. Husk at medbringe rigeligt med væske når du tager ud på vandet!

10 stk. D-ringe: Til let montering af sæde, pagajsnor eller andet udstyr på kajakken.

1 stk. lænseprop: Til tømning af vand inde i skroget efter rengøring.

Specifikationer:

Materiale: UV-bestandigt High-grade LLDPE plast.

Længde: 357 cm. Bredde: 84 cm. Højde: 38 cm.

Vægt: 38,5 kg.

Max lasteevne: 180 kg.

Mål batteriboks: 370mm x 200mm x 260 mm.

Motor: Effekt 44 Lbs. (ca. 1 hk) 12V 480W

Hastigheder: fremad/bagud 5/2

Propel: 2 blade

Motorstørrelse: 395 mm x180 mm x555 mm

Motorvægt: 7,4 kg.

Anbefalet batterikapacitet: 110 Ah.

Specifikationer
SKUNY11 - Marine Camo
FarveMarine Camo