Galaxy Voyager sæde er et komfortabelt, fleksibelt og stærk sæde til fiskekajakker. Et voyager sæde har alle de funktioner du behøver for at kunne sidde behageligt og tilbringe mange timer med fiskeri i din kajak. Det rigtige sæde i kajakken, kan ofte gøre store forskel på en god eller en mindre god kajakfiskeroplevelse.

Voyager sædet giver ikke blot ekstra komfort og fleksibilitet, med også muligheden for at sidde højere i kajakken, som giver dig bedre bevægefrihed og bedre udsyn og overblik. Sædet er hævet over kajakkens bund, hvilket betyder at du sidder væsentlig mere tørt og helt fri fra vand der måtte komme i kajakken. Hvis der er større bølger, kan disse skylle ind over siden på kajakken og ligge sig på sidepladsen. Der kan desuden dryppe vand fra pagajen, som kan samle sig i kajakken og med dette høje sæde, kan du let lænse vandet ud via bundpropperne og samtidig holde dig tør.

Sædet er lavet at i kraftig letvægts aluminium og et særligt stof beregnet til outdoor sport, hvilket giver et produkt i super god kvalitet og som kan holde i mange år. Stoffet er meget stærkt og er modstandsdygtig over for slidtage og solens UV påvirkning og derfor det perfekte materiale til et sædet i din fiskekajak.

Den rustfrie coatede aluminiumsramme i sædet har to tilpassede ben som hviler i kajakkens bund i cockpittet, samt en bøjle som hviler i en særlig rende på toppen af cockpitkanten. Sædet spændes fast på kajakken ved hjælp af de kraftige stropper i sædet og monterede D-ringe på kajakken. Galaxy Voyager sæde er standard i Galaxy Marlin kajakken, men kan også monteres på Galaxy Alboran kajakken ved at anvende den indstøbte rende til montering af motorbeslag.

  • Forbedre udsigten og overblikket
  • Hæver dig over kajakkens bund så du kommer fri af evt. vand i kajakken
  • Kraftik letvægt aluminiumsramme
  • Standard i Galaxy Marlin og Galaxy Alboran Vista kajakker
  • Kraftigt stof i vejrbestandig kvalitet til outdoor sport.

Specifikationer:

Bredde: 55 cm.

Højde: 50 cm.

Dybde: 54 cm.

 

Specifikationer
SKUA09C