Galaxy Tamatoa Havkajak - Sporty og hurtig havkajak med ror

8.995,00 kr

Ikke på lager

Beskrivelse

Detaljer

Er du på udkig efter en havkajak som kan skærer igennem vandet med lethed og opnå meget høj hastighed?

Galaxy Tamatoa er en slank og dynamisk havkajak som ligger meget højt på vandet og med hjælp fra roret holder en ret kurs med minimal vandmodstand. Kajakken har en meget flad bund som kun lige berører vandskorben. Tamatoas meget lave profil på dækket giver den en lav profil, som påvirkes minimalt at vinden. Er du til motion og cruising på sø eller ved kyster med roligt vand, vil Tamatoa være en optimal kajak til motion eller længere ture i høj fart.

Stævnen på kajakken er udformet på samme måde som kendte turkajakker og vi har tilføjet et rorsystem med pedalstyring, som knæstøtter til optimal kontakt med kajakken. Dermed leveres Galaxy Tamatoa en god kombination af turkajakkens hastighed og sporing og havkajakken stabilitet og kontrol. Du kan derfor tage din Tamatoa med på både søen og ved havet.

Med en længde på 507 cm. og en vægt på 25 kg. er Galaxy Tamatoa en relativ lang og let sports havkajak som er let at ro, samt og transportere på land. Kajakkens cockpit måler 85 x 45 cm. så der er god mulighed for let ind og udstigning i kajakken, med mulighed for at ro med bøjede ben som i turkajakkerne, hvis du ønsker det. Cockpit størrelsen i en kajak er meget vigtig for at opnå optimal kontakt og kontrol over kajakken når kajakken kantes, eller du bliver ramt af en uforudset bølge.

Cockpitkanten på kajakken er tilpasset så du kan montere spray deck i standard størrelse og dermed holde vand fra bølger eller sprøjt fra pagajen ude af cockpittet. På bagsiden af cockpittet er det monteret knæstøtter med blød polstring, som giver en behagelig komfort når du sidder i kajakken.

Sædet er Galaxy Tamatoa er ergonomisk tilpasset, med udenstøtning på bagsiden af låret, så du sidder perfekt i din kajak.Sædet er blødt polstret så du sidder behageligt, selv efter mange timer på vandet. Der er naturligvis kopholder i sædet som du hele tiden af drikkevarer tæt på og kan holde væskebalancen i orden når du motionerer. Ryglænet giver dig god støtte og kan spændes ind så du opnår den mængde af støtte som du øsnker.

Galaxy Tamatoa leveres med masser af udstyr som standard. Du får 2 ovale luger med solid lukning, knæstøtter med blød polstring, elastiknet for og bag på kajakken, til opbevaring af  udstyr som lænsepumpe, pagajflyder, eller andet grej som du ønsker let tilgængelig og lige ved hånden når du er på vandet. Der er desuden en mindre dagsluge forrest på dækket til personlige egendele.

Alt dette gør Galaxy Tamatoa til en ekstrem attraktiv og funktionel sports kajak der er komfortable, stabil og hurtig.

Hvorfor vælge en kajak fra Galaxy Kayaks?

 • Mere end 20.000 solgte kajakker i Europa
 • Masser af videoer og anmeldelser fra tilfredse kunder
 • Gennemtestet og anmelderrost i nogle af Europas fornemmeste special magasiner
 • 3 års garanti
 • 30 dages fuld returret
 • Original CE godkendelse (Conformité Européenne)

Galaxy Tamatoa leveres inklusiv:

 • Rorsystem med pedalstyring: de justerbare fodstøtter kan indstilles så de passer personer i forskellige højder. Rorsystemet sørger for perfekt retningsstabilitet og forbedre manøvrering af kajakken.
 • Indstøbte knæstøtter med blød polstring: giver optimal kontakt og kontrol over kajakken når du skal kante eller dreje.
 • Skotrum for og bag: medbring opbakning til korte eller længere ture i kajakken.
 • Dagluge: til opbevaring af mindre personlige egendele.
 • Sikkerhedsline: linen er monteret for og bag på kajakken og sikre dig et godt greb i kajakken når du ligger i vandet
 • Elastiknet for og bag: til opbevaring af lænsepumoe, pagajflyder eller andet udstyr som du ønsker lige ved hånden.
 • Bærehåndtag for og bag: hjælper til let transport af kajakken npr du skal til og fra vandet.

Specifikationer:

Længde: 507 cm.

Breddde: 55 cm.

Vægt: 25 kg.

Cockpitstørrelse: 80 x 42 cm.

Max last: 150 kg.

 

 

 

SPECIFIKATIONER

Yderligere information

Katalog beskrivelseDesignet som en turkajak med hastighed, men har opbevaringsplads og komfort som en havkajak