Galaxy Rebel Recycled Sit On Top Kajak

SitOnTop kajak fremstillet i 100% genbrugsplastik. Perfekt til ture i havneområder, i sø, å og langs kysten. Minimal "fodaftryk" i naturen.

Fra 4.995,00  DKK
På lager
Kun %1 tilbage

Galaxy Rebel Recycled

Rebel er den først SitOnTop fra Galaxy kayaks, som er fremstillet i 100% genbrugsmateriale. Rebel er designet til alle der ønsker en hyggelig og afslappende tur i sø, å, i havneområder, eller langs kysten, med mindst mulig "fodaftryk" i naturen.

Rebel er, som navnet antyder, en ny kajak som går stik imod normen og er fremstillet af genbrugsmaterialer. Det kan enten være rå-plastik, eller plastik, som er hentet op fra havne og strandområder, som herefter bliver forarbejdet, renset og gendannet som stærkt og hårdfør brugbart materiale. Dermed Rebel kajakken en fantastisk eksempel på, hvordan vi nu kan omdanne miljøaffald til en fantastik naturoplevelse.

Kajakken bliver fremstillet i Europa af dygtige producenter med stor erfaring på området. Derfor er Rebel i rigtig stærk og god kvalitet, på lige fod med alle andre kajakker fra Galaxy Kayaks og er naturligvis også omfattet af Galaxy Kayaks 3 års garanti.

Galaxy Rebel har en rigtig god stabilitet og kan derfor anvendes af helt nybegyndere, da kajakken er designet med en bred og flad bund, samt forbedret køldesign, som giver god retningsstabilitet i forhold til kajakkens længde.. Kajakkens lave vægt på 22 kg. gør den oplagt at ligge på taget af bilen, og komme afsted og udforske nye områder.

Galaxy Rebel leveres komplet med udstyr. 

  • 1 stk. Galaxy delbar aluminiums pagaj
  • 1 stk. Galaxy Premium neoprensæde med "madpakketaske" i ryggen
  • 5 stk. bundpropper til tømning af cockpit
  • Elastiksnor i "bagagerummet til surring af bagage
  • Elastiknet i stævnen
  • Bærehåndtag med pagajholder i siderne
  • Bærehåndtag i for og agter.
  • Luge til opbevaring i midten af cockpitet.

 Galaxy kayaks er medlem af den internationale non-profit organisation "1% FOR THE PLANET", hvilket naturligvis også støttes via alt salg af Galaxy Rebel kajakken. Læs mere her

Specifikationer:

Længde: 272 cm.

Bredde: 82 cm.

Vægt: 22 kg.

Max lasteevne: 110 kg.

Anbefalet max. personvægt: 90 kg.

Specifikationer
SKURebel