Galaxy Pinguino Børnekajak

Galaxy Pinguino er til dig som gerne vil give dine børn en sjov og let oplevelse på vandet, eller blot introducerer dem for kajak i en tidlig alder.

Hvis kajak og det er færdes på vandet er en stor del af dig, er det nærliggende at dele det med dem der står dig nært - og der ER bare sjovt at ro kajak sammen.

Der er mange muligheder for at dele kajakoplevelsen med dine børn, enten en Galaxy Cruz Tandem, hvor der er plads til barnet i midten, eller en Galaxy Fuego eller Galaxy Rider, men nu har vi endnu en valgmulighed til dig.

Galaxy Pinguino er specielt designet til børn op til 50 kg. og med en mindre kajak til de små, er der lagt op til en sjov dag på vandet og deres egen succes. Galaxy Pinguino kajak er 182 cm. lang og 69 cm. bred, hvilket gør kajakken sjov, stabil og perfekt til en sjov og legende start på kajak til mindre børn. Kajakken leveres inklusiv et sæde og en børnepagaj, så det eneste du mangler er en svømmevest i børnestørrelse - og så er de klar!

en af de største fordele vi oplever med denne kajak, er at børnenes succes oplevelse vokser med deres opdagelse af at de er i stand til at styre og navigere et fartøj hvor de er i kontrol og magten ikke tages fra dem.

Her er en lille guide til valg af kajak til dit barn:

Galaxy Pinguino leveres inkl. følgende udstyr:

  • 2 indstøbte bærehåndtag til let transport af kajakken
  • 4 D-ringe til montering af sæde og evt. pagajline
  • Opbevaringsrum bag på kajakken
  • Indstødte fodhvilere til komfortabel siddeposition
  • 1 lænseprop til tømning af kondensvand som måtte samle sig inde i kajakken
  • 1 børnesæde for god ergonomi og bedre ro teknik
  • 1 børnepagaj med aluminiums skaft med plast blade. Længden er 154 cm. og designet til børn

Specifikationer:

Materiale: UV bestandig LLDPE Plast

Mål: Længde: 182 cm. Bredde: 69 cm. Højde: 28 cm.

Vægt: 10,5 kg.

Max lasteevne: 60 kg.

 

Specifikationer
SKUGalaxy Pinguino