Galaxy Lazy Boys Carbon Pagaj 2-delt.

Pagaj med meget lav vægt og stor effekt. Leveres i praktisk pagajtaske til transport og opbavering

Fra 1.695,00  DKK
På lager
Kun %1 tilbage
Beskrivelse

Med et stærkt kulfiber skaft og lette glasfiber blade er denne letvægts pagaj et stykke værktøj, som i høj grad kan forbedre dine kajakoplevelser. Med en eksterm lav vægt og en robust stivhed til en overraskende lav pris, er denne pagaj en seriøs konkurrent til andre kendte mærker på markedet.

Med en vægt på 650 gram og perfekt designede glasfiberblade, skærer denne pagaj igennem vandet som en varmt kniv i blød smør, med stor kraft og høj ydeevne, som resulterer og hurtig acceleration og højt tempo. Pagajen er velafbalanceret og er let at bruge, da det delbare skaft med trinløs justering, tillader dig at skive pagajen i lige den vinkel du ønsker.

Ønsker du en pagaj til lange ture, eller at ro ud på de store dybe have, med høje bølger og udfordrende vejrforhold, så bør de tage denne Galaxy Lazy-Boys pagaj med dig - dine arme føles kun halv så tunge når du kommer i land!

Pagajen leveres inklusiv en praktisk taske til transport og opbevaring, så du sikre din pagaj den bedste beskyttelse og lang levetid.

  • Seriøs lav vægt
  • Høj effekt, med stor styrke og stivhed
  • Praktisk delesystem med trinlæs skivning.
  • Låsesystem med trinløs indstilling af længde 210-220 cm.
  • Praktisk taske til transport og opbevaring

Specifikationer:

Vægt: 650 gram

Skaft: Kulfiber

Blad: Glasfiber

Bladstørrelse: 24x18 cm.

Skivning: Trinløs 360 grader

Specifikationer
VarenummerGalaxy Lazy Boys Fibre Glide pagaj