Galaxy Fuego er en meget stabil og komfortabel fritidskajak. Dens skarpe vinkler, bredde og stor køl dimension giver dig imponerende stabilitet.

Denne kajak er perfekt til sjov på havet i rolige til lidt hårdere betingelser, og er ideel for begyndere. Fuego kommer med et centralt opbevaringsrum hvor du kan opbevare de ting, du gerne vil have ved hånden. Vi har designet Fuego med et enkelt opbevaringsrum for at give bedre plads til benene, så det er en ideel kajak selv for dem med længere ben.

Eftersom dette er vores mindste kajak er det overraskende nem at opbevare og transportere! Hvis du bor i byen eller i et mindre hus, er det ikke længere et problem når du ejer denne kajak. Den kan også transporteres i en stor bil, hvilket overflødiggør en tagholder.Lige som andre Galaxy kajakker, er Fuego CE certificeret og fuldt udstyret med sæde og pagaj, så du kun behøver en redningsvest, og du er parat til din næste tur med oplevelser!

Funktioner og udstyr:

1 centralt placeret opbevaringsrum

1 vandtæt pose: der ligger i opbevaringslugen. Bemærk venligst at vi anbefaler at opbevare skrøbelige genstande, såsom mobiltelefoner, i dedikerede vandtætte beholdere. Eftersom fugt og kondens kan stadig dannes i en vandtæt pose.

4 dræningspunkter: placeret rundt om på kajakken, så du kan vælge, hvorfra  vandet skal drænes og samtidigt holde andre områder tørre.

4 lænsepropper: lavet af kvalitets gummi. Tages op når du ønsker at lænsekajakken for vand og sættes i for at forhindre at vandet kommer ind nedefra.

1 x for- og agterstavn håndtag: til nem transport af din kajak

2 x sidehåndtag: til nem transport af din kajak

2 pagajholdere: så du kan sikkert opbevare din pagaj når denne ikke er i brug

2 pasformede fodpedaler: for komfortabel position mens du padler. 

8 D ringe: så du nemt kan fastgøre ting som sæder og pagajline

1 lænseprop: så du, efter behov, kan dræne skroget for vand.

1 stort bagagerum i agterstavnen: udstyret med elastikker er det nemt at medbringe baggage i dette rum.

1 Deluxe sæde: giver komfort mens du padler

1 todelt pagaj: fremstillet af kvalitets aluminium som gør den let og holdbar i al slags vejr. Pagajen kan hurtigt sættes sammen eller tages fra hinanden med henblik på opbevaring

 

Specifikationer:

Længde: 270cm, bredde: 79cm, højde: 40cm

Vægt: 18kg – max lastevne: 150kg

Anbefalet max. vægt: 75 kg.

Specifikationer
SKUGalaxy Fuego NY03