Galaxy Explora Basic kajak

Basis udgave af Galaxy Explora. Denne kajak, leveres med lavt 1 sæde og 1 pagaj - INGEN FLIPPERDREV.

Fra 4.495,00  DKK Regulær pris 7.495,00  DKK
På lager
Kun %1 tilbage

Galaxy Explora BASIC Kajak

OBS: Dette kajak er en basis udgave af Galaxy Explora og leveres kun med 1 kajak, 1 pagaj og 1 sæde.

Herefter kan du opgradere alt efter ønske og behov.

LÆS BESKRIVELSEN AF DEN KOMPLETTE GALAXY EXPLORA HERUNDER: 

Opleve en helt ny måde at bruge kajak på, med Galaxy Explora flipperkajak. Explora er den første kompinerede fritids - og fiskekajak med flipperdrev fra Galaxy kayaks. Galaxy Axplora er en super allround kajak med et smidigt design så du kan sejle hurtigt og længere. Sammen med kajakkens længde på 325 cm. og vægt på kun 26 kg., har det aldrig været lettere at komme på vandet i en flipperkajak.

 

Flipperdrev med stor effekt

Galaxy Explora er den første kajak fra Galaxy kayaks hvor smidighed og komfort, samt den høje hastighed fra ultraline flipperdriv, giver alle muligheder til både kajakfiskeren, eller til dig der blot ønsker at dyrke motion på en ny måde. Explora flipper kajak er en meget effektiv måde at motionere på, da kalorieforbrændingen er meget høj, pga. stepfunktionen i flipperdrevet. Du kan derfor træne ben, baller og ryg, samtidig med at du får nye fede oplevelser. Dette gør Galaxy Explora til den ultimative sportskajak.

Galaxy Explora er konvertibel med Railblaza udstyr, så du kan lynhurtigt montere stangholder og opbygge din kajak til en hurtig og fleksibel fiskekajak.

Kajakken er meget alsidig og kan bruge til at udforske dit lokalområde fra vandsiden eller medbringe på taget af bilen og udforske nye områder og heldagsoplevelser.

Explora har masser af opbevaringsplads i kajakken, så der er rigtig gode muligheder for at medbringe dit grej og montere ekstra udstyr på kajakken, uden at skulle bore huller i skroget. I fronten har kajakken en oval gummiluge og en opbevaringspose i skroget. Denne luge giver dig også adgang til skroget. I midten har Explora en stor firkantet luge til opbevaring af det grej du ønsker at have lige ved hånden. Denne luge far en lukket indstøbt boks med prop i midten. ved at fjerne proppen, kan du lukke vand ind i boksen og bruge den som LiveWell (dam) til agnfisk eller dit grej.

Lige som på de større kajakker, har explora masser af opbevaringsplads i "bagagerummet". Rummet er forsynet med elastikker og montagebeslag så du let kan montere og opbevare større genstande.

Den nyeste kajak med flipperdrev fra Galaxy Kayaks.

Leveres inkl.:

  • 1 stk. Galaxy Ultraline flipperdrev
  • 1 stk. elevationssæde med 3 indstillinger
  • 1 stk. Galaxy delbar aluminiumspagaj
  • 1 stk. Railblaza Starport montage
  • 1 stk. Railblaza Rod holder II

Altid 3 års garanti på kajakker fra Galaxy Kayaks.

Specifikationer:

Længde: 325 cm.

Bredde: 86 cm.

Højde: 40 cm.

Vægt: 26 kg. (uden drev og sæde)

Max lasteevne: 140 kg.

Anbefalet max personvægt: 110 kg.

Specifikationer
SKUNy12-1