Galaxy Eskimo 17 - Havkajakpakke DEMOMODEL

Tilbud på komplet havkajak pakke Inkl. Havkajak med ror, Delbar pagaj, Spraydeck og Kajakvest

6.995,00 kr

6.500,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Beskrivelse

Detaljer

DEMOMODEL

Vi har samlet et godt tilbud på en solid og stabil havkajak, som er velegnet til både begyndere og dem med lidt mere erfaring - Galaxy Eskimo 17 Havkajak med ror.

Kajakken er stabil, men samtidig hurtig og smide på vandet, hvilket gør den oplagt til både nybegyndere og øvede. Kajakken er udstyret med rorsystem og kan begå sig ved kysten og på det mere åbne vand.

Vi har samlet en komplet pakke til en skarp pris og med dette komplette sæt for du:

 • 1 stk Galaxy Eskimo 17 havkajak med ror (læs hele bekrivelsen af kajakken her)
 • 1 stk. Spray deck i kraftig PVC. Spray decket kan spændes i kanten og i tårnet, men som løsner sig selv hvis du skulle være uheldig at vælte.
 • 1 stk. Letvægtspagaj med blade i medium størrelse. Pagajen er effektiv og de mellemstore blade hjælper dig til at holde en god rytme uden at overbelaste muskler og led.

Vi levere dine nye kajakker på få dage til hele brofaste Danmark for kun 395,- kr./stk.

Galaxy Eskimo 17 er den første havkajak i serien fra Galaxy kayaks. Eskimo 17 er den større version af Eskimo 16 modellen og er designet til personer op til 190 cm. Og op til 110 kg.

Galaxy Eskimo 17 er designet til ægte havkajakroning og giver fantastisk mulighed for leg i bølgerne, eller blot en god lang tur langs de flotte kyster. Dette åbner en verden af sjov, hygge og motion, hvor der også er plads til at udfordre dig selv i nye teknikker og kajakfærdigheder.

Hos Galaxy Kayaks er mottoet: ”Livet er et eventyr” og med lanceringen af deres serie af havkajakker fuldender Galaxy Kayaks deres serie, som ellers primært har bestået af SitOnTop kajakker.

Galaxy Eskimo 17 Touring er en hurtig og smidig havkajak på lige over 5 meter. Kajakken har et slankt og knivskarpt design, med en moderat V-formet bund, som let holder en ret kurs og som ikke smider dig af, blot fordi du kommer til at lave en fejl. Dette gør Galaxy Eskimo 17 til en dynamisk kajak, som sikkert og stilfuldt skærer sig ret igennem bølgerne, med hjælp fra det kraftige ror som er standard, og sikre af kajakken kan begå sig i alle vejrforhold og i alle verdens oceaner. Kajakken er stabil og velbalanceret i forholdet mellem længde og bredde, hvilket gør den ubesværet af ro, selv for personer uden, eller med meget lidt kajakerfaring.

En helt nu feature ved kajakken, som gør Galaxy Kayaks havkajakker helt unikke, er muligheden for at montere op til 6 Railblaza Starport montager rundt om på kajakken. Denne mulighed som standard, åbner af en helt ny verden af udstyr som kopholdere, stangholder, holder til mobil eller tablet og alt det alt andet udstyr fra Railblazas store sortiment. Hermed for du mulighed for at opbygge og udstyre din havkajak i en grad som aldrig tidligere er set.

Monter dit Go-Pro kamera i spidsen af kajakken, eller sæt det specielle Cameraboom på siden og optag hele din kajaktur i lige den vinkel du ønsker, så du kan gense dine fantastisk oplevelser i kajakken i flot view.

Med en totallængde på 515 cm. Og en bredde på 59 cm., samt et cockpit som er en smugle mere rummeligt end på andre modeller, er Galaxy Eskimo 17 perfekt til personer 190 cm. Og 110 kg. Til større personer har vi Galaxy Eskimo 17.

Størrelsen på kajakkens cockpit er meget vigtig for optimal kontakt til kontrol af kajakken, samt let ind og udstigning på land eller på vandet. Det er desuden vigtigt at du sidder godt i sædet og at det passer dig, når du vil øver kantning og rul i kajakken. En god kontakt, hvor du ikke ”rasler rundt” i kajakken, optimere din manøvrering og kontrol i bølger og på uroligt vand.

Kajakken har knæstøtter i toppen af cockpittet, og jusrterbare fodstøtter,som hjælper dig til en god ergonomisk siddestilling. Pedalstyringen er placeret i toppen af dine fodstøtter, så du ikke skal strække benene, og derved forflytte din balance for at anvende rorsystemet. Galaxy Eskimo kajakkerne opfylder dermed alle krav der er til god manøvrering og komfort i en god havkajak.

Galaxy Eskimo 17 har et kraftigt rorsystem som standard, som manøvreres fra fodstøtterne. Rorsystemet hjælper dig til at holde en ret kurs, hvis der er sidepåvirkninger fra vind eller bølger, som hjælper dig til skarpe sving og hurtige afvigelser hvis det bliver nødvendigt. Du har dermed alle de nødvendige egenskaber som kræves af en ægte havkajak, med perfekt smidighed, manøvrering, hastighed og mulighed for hurtig påvirkning af retningen.

Galaxy Eskimo kajakkerne leveres med en masse udstyr som standard. Du får 2 store skotrum til opbevaring af grej og udstyr, enten dine personlige egendele, eller oppakning til en overnatning på turen. Lige foran cockpittet er der en dagsluge, men en dyb pose som er perfekt til mobiltelefon, nøgler, en drikkedunk, eller andet grej som du ønsker lige ved hånden og let tilgængelig. På dækket af kajakken er der elastiknet til dit udstyr. Det kan være din lænsepumpe, pagajflyder, som du kan have lige ved hånden og klar til brug, hvis du skulle få brug for at lave selvredning. Forrest på kajaken er der elastiknet som du kan bruge til at opbevaring af din pagaj når du holder pause. Du skal blot stikke den ene ende af pagajen i nettet. Pagajen er nu godt placeret så du har hænderne fri og du kan let trække pagajen til dig når du igen skal bruge den. Langs kajakkens skrog er der sikkerhedline som du kan bruge til transport af kajaken når du er på land. Linen er desuden er god sikkerhedsforanstaltning, da du let kan gribe fat i kajakken og holde dig godt fast hvis du ligger i vandet.

Hvorfor vælge en kajak fra Galaxy Kayaks?

 • Mere end 20.000 solgte kajakker i Europa
 • Masser af videoer og anmeldelser fra tilfredse kunder
 • Gennemtestet og anmelderrost i nogle af Europas fornemmeste special magasiner
 • 3 års garanti
 • 30 dages fuld returret
 • Original CE godkendelse (Conformité Européenne)

Denne kajak leveres inklusiv:

 • 6 montagepladser til Railblaza StarPorts: montér en væld af udstyr som holder til aktionkamera, navigationslys, stangholdere og meget mere fra Railblazas store sortiment.
 • Eskimo sæde: Leveres monteret i kajakken og er blødt og behageligt polstret til mange timer med fantastiske oplevelser.
 • Blødt og behagelig rygstøtte som er placeret lige under kajakkens cockpit, hvilket giver let ind og udstigning af kajakken.
 • Ror og pedalsystem: let justerbare fodstøtter som kan indstilles i længden, så kajakken let kan tilpasses højden af brugeren. Rorsystemet hjælper til at holde ret kurs, samt til hurtig manøvrering af kajakken.
 • Indstøbte knæstøtter: Knæstøtterne sikre dig god kontakt til kajakken og gør sving, kantning og rulning af kajakken lettere.
 • Skotrum for og bag: Til opbevaring af udstyr til længere ture.
 • Dagsluge med vandtæt pose: Placeret lige foran cockpittet, så du har let adgang til drikkevarer eller andre personlige egendele.
 • Indstødt cockpitkant: tilpasse størrelsen af dit spray deck som du holder vand fra bølger og sprøjt fra pagajen ude af kajakken.
 • Sikkerhedsliner: til transport på land og til at holde et godt grab i kajakken hvis du er i vandet.
 • Elastiknet: placeret foran op bag på kajakken til opbevaring af pagaj, lænsepumpe, pagajflyder og andet selvredningsudstyr.

Specifikation:

Længde: 515

Bredde: 59

Vægt: 28 kg.