Galaxy Delphin - Havkajak med finne og ror - 55-115 kg. - Grøn eller Orange

Stabil og letroet havkajak med fantastisk komfort og indstilling. Personvægt: 55-115 kg.

Fra 7.995,00  DKK
På lager
Kun %1 tilbage

Galaxy Delphin Havkajak

Galaxy Delphin er den nyeste havkajak fra Galaxy kayaks. Galaxy Delphin er en utrolig smidig og letroet havkajak, hvor det særlige bunddesign giver en solid stabilitet og gør kajakken hurtig og giver dig fuld kontrol over kajakken. Kajakken innonative og flotte design giver den et flot og eksklusiv udtryk og adskiller sig dermed fra de "almindelige" kajakker.

Kajakken leveres i 2 flotte farver, Orange og Lime. Disse farver er nøje udvalgt for at give dig den bedste sikkerhed på vandet med god synlighed for andre kajakker og både. Desuden fremhæver farverne Delphin flotte linier og design.

Galaxy Delphin er designet som en allround kajak, som kan bruges både ved sommerhuset til hyggetur, men hvor der også er god plads til oppakning, hvis du ønsker at tage en overnatning på turen. Kajakken har et meget slangt design som gør den meget let at ro, også for helt nybegyndere, og kajakkens bund er samtidig relativ flad og moderate knækspanter og relativt meget spring (bananform). Dette gør kajakken meget stabil og sødygtig i al slags vejr og gør det let at holde balancen, både på det flade, men også i uroligt vand. Du har dermed gode muligheder med kajakken på længere sigt, hvis du ønsker at forbedre og udvide dine kajak færdigheder.

Der er lagt stor vægt på komfort og ergonomi i indretningen af cockpittet, da justerbare muligheder og og god siddekomfort, ofte er helt afgørende for om man for brugt sin kajak. Kajakkens cockpit åbning er forholdsvist langt, hvilket gør ind og udstigning af kajakken nem og hurtig. Sædet i kajakken er polstret med skum, så du sidder behageligt og kan holde til at være i kajakken i mange timer. Ryglænet i kajakken er designet i plastik, med en blød polstring. Ryglænet kan desuden let justeres i højde, så du har mulighed for både høj og lav rygstøtte, hvilket er en funktion, man ofte kan ser på helt eksklusive kajakker. Det justerbar sæde giver dermed mulighed for at justere fra komfort posistion og til lav position, når du skal lave selvredninger.

Galaxy Delphin giver du alle muligheder for at styre og navigere din kajak, da den er udstyret med både ror og finne. Det er ofte meget individuelt om man øsnker finne eller ror på sin kajak, alt efter hvordan man øsnker at ro. Da Galaxy Delhin er meget allround i sit design, giver det dermed god mening at have begge dele i denne model. Det gode spring og markente knækspanter, gør at kajakken er let at hold, uanset hvilken type styring du ønsker.

Med roret kan du let dreje og styre kajakken, ved hjælp af fodpedalerne der er monteret i cockpittet. Pedalerne kan indstilles og let tilpasses til personens benlængde. Der er desuden monteret finne i kajakken. Finnen kan justeres trinløst i højden og hjælper kajakken til optimal sporing og retningsstabilitet. Finnen hæves og sænkes let ved hjælp at en drejeknap der er monteret i siden og cockpittet. Med finnesystemet har du gode muligheder for at anvende kantning af kajakken og styretag til at styre din retning.

Kajakkens knækspanter, gør kajakken let at kante og giver desuden rigtig gode manøvrering, selv hvis du ikke ønsker at anvende finnen eller roret, som når du foreksempel øver teknik.

Der er rigtig gode muligheder for oppakning i en Galaxy Delphin, da kajakken er udstyret med hele 4 luger, 2 dagsluger og 2 pakluger. De 2 dagsluger er placeret henholdsvis lige foran og lige bag cockpittet. Dette giver dig nem adgang til grej og udstyr, som drikkevare og mad, som du ønsker lige ved hånden og skal bruge på turen. Dækslerne til dagslugerne er lavet som plastik låg, med drejefunktion. Dette gør det endnu lettere at åbne og lukkelugerne, samt giver bedre vandtæthed, sammenlignet med luger med gummidæksler.

De to store pakluger er placeret forest og bagerst på kajakken. Disse luger giver adgang til kajakkens 2 store skotrum, hvor du kan opbevare, større genstande, som kajakvogn, telt, pakposer med akstra tøj, og andre til du har behov for, hvis du planlægger en længere tur.

Med Galaxy Delphin er det blevet endnu lettere at anvende paklugerne i kajakken, både hvad angår plads og adgang til lugerne. Selve lugen er gjort endnu større, så det er lettere at pakke kajakken og få dine ting ind og ud af lugen. Desuden har vi lavet dækslerne som et fast vandtæt låg med gummilister, som slutter 100% tæt til kajakken. De stærke luger beskytter kajakken og ændre sig ikke når de bliver udsat for pres fra vand, eller udstyr som du pakker på toppen af kajakken. Under plastikdækslet, er der desuden et vandtæt neopren cover, som lukker adgangen til paklugen. Med denne løsning, slipper du nu helt for besværlige og genstridige gummiluger, som ofte kan være meget stramme og besværliggøre adgangen til dine skotrum.

 • Flot og innovativt kajak design
 • Synlige farver som giver god sikkerhed på vandet
 • Gode styreegenskaber med ror, justerbar finne og knækspant
 • Stabilt bunddesign med god manørering
 • Luksus cockpit med polstret sæde og komfort ryglæn med justerbar højde
 • Lårstøtter som giver optimal kontakt med kajakken
 • 2 dagsluger med skruelåg
 • 2 pakluger med massivt dæksel og noepren cover for nem og hurtig adgang til skotrum
 • Mulighed for montering af kompas i stævnen
 • Elastiknet for og agter med montering af udstyr og pakposer på dækket.
 • Bærehåndtag for og bag.

Egenskaber: 

Hastighed: 8/10

Stabilitet: 8/10

Retningsstabilitet: 8/10

Manøvrering: 8/10

Plastkvalitet: 8/10

Niveau: Begynder, Let øvet

 

Specifikationer:

Længde: 505 cm.

Bredde: 57 cm.

Højde: 40 cm.

Vægt: 26 kg.

Max last: 190 kg.

Anbefalet personvægt: 55 - 115 kg.

Garanti: 3 år

 

Specifikationer
SKUGalaxy Delphin