Galaxy Cruz Fiskekajak

Komplet fiskekajak inkl. sæde, pagaj, stangholder og 6 forberedte montagepladser 

Fra 3.795,00 DKK Regulær pris 3.995,00 DKK
På lager
Kun %1 tilbage
Beskrivelse

Galaxy Cruz Fiskekajak

Galaxy Cruz er vores mest populære fiskekajak. Denne sit-on-top kajak leveres fra starten vel udstyret med fiskegrej, inklusive vores nye opbevaring til levende agn, og et standard flyde/redningsreb.

Galaxy Cruz er designet med henblik på alle behov for nutidens kajakfisker. Galaxy Cruz er udstyret til enhver lejlighed, uanset om du først lige er begyndt som kajakfisker eller du er mere erfaren, og kan bruges på både hav, sø og flod. Pilkning, trolling, levende agn – Galaxy Cruz leverer det hele.

Den nyeste version af Cruz leveres inklusive 6 forberedte montagepladser, som er praktisk placeret rundt om på kajakken. 1 i fronten, 1 i stævnen og 2 på hver side af cockpittet. Disse montager gør det let at montere udstyr som Railblaza signalflag bag på kajakken, kamerastang og kameraholder i fronten af kajakken. Du kan desuden let montere stangholdere, fishfinder eller Railblaza trac bar på siden af kajakken.

Vi har inkluderet 1 original Railblaza StarPort montage i kajakken allerede ved leveringen, så du let kan komme i gang med at udforske en verden af tilbehør og udstyr til din fiskekajak, så jagten på den store fangst bliver endnu sjovere.

Denne kajak er designet til at maksimere stabiliteten med en bredde på 82 cm og særligt designet flad bund hvilket hjælper på stabiliteten, selv når du hiver den stærkeste fisk i land. Selv om det er en kortere kajak, kan Galaxy Cruz stadig holde et godt tempo, da den dybe køl foran og bagpå er designet til at fremme et jævnt tempo og holde en god retningsstabilitet.

De to bagagerum giver adgang til skroget med henblik på opbevaring af udstyr der ikke er i brug. Dertil kommer et bagagerum i bagenden med elastisk bagagenet. Hvis du har behov for at tage mere med, kan du altid bestille ekstra udstyr fra vores fantastiske liste af fiskeudstyr.

Galaxy Cruz kommer med fire store indbyggede fiskestangsholdere og en justerbar pro stangholder hvilket giver dig masser af muligheder for at finde din foretrukne fiskestil.

Galaxy Cruz er den perfekte kajak til at komme ud på vandet og lande din næste store fangst!

I lighed med andre Galaxy Kajakker, leveres Cruz fuldt udstyret med 1 Premium sæde og 1 pagaj, så du kun har brug for en redningsvest, og så du er parat til at begynde din næste tur!

Features:

1 central luge med indbygget plads til levende agn: Giver mulighed for at vælge enten våd eller tør agn (vælg blot om tømmeproppen skal bruges eller ej) med hermetisk forsegling.

Flyde/redningslinje lavet af holdbart reb: kan bruges til at fastgøre ting, og er brugbar i forbindelse med manøvrer som for eksempel når et anker skal sættes. Det nye reb, i modsætning til tidligere elastikker, forbedrer også mulighed for a manøvrere kajakken hvis uheldet skulle være ude, og du har behov for en livsline.

1 stor bagageluge foran: med henblik på nem adgang og generel opbevaring, komplet med hermetisk forseglende luger.

1 vandtæt pose som ligger nede i lugen. Bemærk at vi anbefaler at opbevare skrøbelige ejendele, såsom mobiltelefoner I dedikerede vandtætte beholdere, eftersom fugt og kondens kan dannes i en vandtæt pose.

1 fiskegrejkasse: denne er placeret i den centrale bagageluge, så du nemt kan nå dit forskellige grej.

6 drænhuller: placeret rundt om på kajakken, så du kan vælge, hvorfra vandet skal drænes og samtidigt holde andre områder tørre.

6 lænsepropper: fremstillet af kvalitets gummi. Indsæt og fjern, når du har brug for at tømme kajakken for vand.

2 pagajholdere: til at fastgøre din pagaj, når den ikke er i brug.

4 indbyggede faste stangholdere: 2 er foran sædet og to bag i kajakken så du kan trolle eller tranportere dine fiskestænger.

1 justerbar Pro stangholder: så der kan fiskes i alle retninger og nem opsætning af fiskestangen.

2 x håndtag for og agter: til nem transport af din kajak.

2 x sidehåndtag: til nem transport af din kajak.

1 bagagerum bagerst i kajakken: udstyret med elastikker er dette område ideelt til at opbevare bagage.

1 indstøb plads til motorbeslag: så der er mulighed for at placere en påhængsmotor.

2 skrueforankringer: så tilbehør som for eksempel ankerfortøjninger kan fastgøres.

1 støbt kopholder: så du kan medbringe lettilgængelige drikke for at holde dig hydreret.

8 D-ringe: så du nemt kan fastgøre ting som og andet udstyr 1 dræningsstik: så du, efter brug, kan dræne skroget for vand der er kommet ombord.

2 støbte fodhvilere: for komfortabel position mens du padler.

1 Premium komfort sæde: med indbygget polstring så du kan være på vandet i længere tid. Sædet har opbevaringsrum i ryggen så du kan have diverse småting indenfor rækkevidde.

1 2-delt pagaj: fremstillet af kvalitets aluminium som gør at den er let og holdbar i al slags vejr. Pagajen kan hurtigt sættes sammen eller tages fra hinanden med henblik på nem opbevaring.

Specifikationer: Længde: 283cm, bredde: 82cm, højde: 40cm Vægt 22kg, max lastevne: 130 kg

 

Specifikationer
VarenummerGalaxy Cruz