Galaxy Blaze XL

2023 opdateret version af BestSelleren Galaxy Blaze. Nu med plads til 2 personer.

Fra 3.995,00 DKK
På lager
Kun %1 tilbage
Beskrivelse

Galaxy Blaze XL

Galaxy Blaze XL er en 2023 opdateret version af den populære Galaxy Blaze Sit On Top kajak. Galaxy Blaze XL er den optimale kajak til en eller 2 personer til hyggeture langs kysten, eller til 1 personer på der åbne vand. 

Galaxy Blaze XL har et langt og slankt design, som gør den meget stabil og sikker kajak til både nybegynder eller til dig der ønsker at opgradere din mindre Sit On Top kajak. Galaxy Blaze XL, er nu designet med et ekstra indstøbt sæde, så der nu kan sidde 2 personer i kajakken.

Galalxy Blaze XL er nu opdateret, så der også er mulighed for at montere stangholder til fiskestang, kopholder, GoPro kamera, eller andet udstyr fra Railblaza, direkte på din kajak, uden at skulle bore huller i skroget.

Søger du en meget sikker og stabil Sit On Top kajak, der er fremstillet af de bedste og stærkeste materialer? - Så skal du helt sikkert se nærmere på en Galaxy Blaze XL.

Kajakken er opdateret på en lang række områder, med hjælp fra alle de glade brugere af Galaxy kajakkerne.

Stærkere bærehåndtag:

Galaxy Blaze XL har nu formstøbte bærehåndtag i begge sider. Dette giver et bedre og mere solidt greb i kajakker, når den skal bære ned til vandet. De indstøbte bærehåndtag giver dig også mulighed for at læsse dit op i kajakken og bære det hele samlet, da de ny håndtag kan tåle højere vægt.

Holder til kop, flaske, fiskestang eller paraply:

Blaze XL er forbedret med flere muligheder for at montere udstyr og opbygge kajakken til det du gerne vil bruge den til. Kajakken har nu 2 indbyggede holdere i skroget, lige bag sædet. Her kan du opbevare din fiskestang, hvis du gerne vil fiske fra din kajak. Du kan opså opbevare en paraply, i tilfælde af regnvejr. Foran sædet findes der 2 indstøbte holdere til en kop, drikkedunk, eller en flaske. Det er atid vigtigt at medbringe rigeligt med vand, når du ror kajak!

Mulighed for montering af kopholder, GoPro kamera etc.:

Galaxy Blaze XL er forberet til montering af udstyr fra Railblaza. Ved at tilkøbe en Railblaxa Starport montage, og montere den i en af de i alt 4 forberedte monteringspladser, åbner du for Railblazas kæmpe udvalg. Du kan montere kopholder, GoPro kamera, stangholder, mobilholder, lys og navigation. Det hele der forberedt, så du ikke skal lime eller bore huller i din kajak. Montage pladserne er monteret direkte i kajakken fra fabrikken og er placeret der hvor det giver mest mening. Der er 2 montagepladser på hvor side af cockpittet. 1 montageplads inde i cockpittet, lige foran sædet, samt 1 montageplads helt ude i stævnen på kajakken. Nu er det kun op til din fantasi, hvordan din kajak skal bygges!

Ekstra indstøbt sæde til et barn.:

Da galaxy Blaze XL er et nummer større end den tidligere model, har det givet mulighed for at ekstra indstøbt sæde i kajakken. Tag et barn med på turen og del sjove og fantastiske oplevelser sammen. Kvalitetstid er ikke målbart, med det er størrelsen på smil.

Bedre komfort:

På Galaxy Blaze XL er fodstøtterne erstatte med justerbare fodhvilere, frem for de tidligere indstøbte fodspark. Dette giver bedre komfort og tilpasningsmuligheder for personer med større skostørrelse, og du undgår nu mærker på anklerne, efter en dag på vandet. Galaxy Blaze XL leveres inklusiv Galaxy Kayaks Premium sæde, med tilhørende taske i ryglænet. Sædet kan justeres i vinkling og placering og tilpasses som du ønsker det.

Bedre synlighed for større sikkerhed:

Galaxy Blaze XL er designet efter Galaxy Kayaks High Visibilty koncept. Dette betyder at der er monteret synlige mandeliner rundt om på dækket. Der er desuden monteret orange elastikker i bagagerummet. Der medfølger dog ekstra elastikker i hvid og sort, hvis du ønsker et lidt mere neutralt udtryk.

Mere opbevaringsplads til udstyr:

Galaxy Blaze XL er lidt større end den tidligere model, hvilket giver plads til mere grej og udstyr, som du gerne vil medbringe på turen. Forrest i kajakken findes en vandtæt luge med en pose. Har er det praktisk at opbavere mindre genstande, som nøgler, pung og lignende. HUSK ALT at have dine genstande i plastikpose eller anden vandtæt emballage - man ved jo aldrig....!

Bagerst på kajakken er der et stort åbent opbavaringsrum, hvor du kan opbevare vandtætte pakposer med tøj, telt, eller andre større genstande.

Som alle andre kajakker fra Galaxy kayaks, følger der en delbar alu pagaj med i købet, ligesom du som altid for Galaxy Kayaks 5 års fabriksgaranti på din nye Galaxy Blaze XL.

Specifikationer: 

Længde: 305 cm.

Bredde: 80 cm.

Højde: 40 cm.

Vægt: 23 kg.

Max lasteevne: 150 kg.

Anbefalet max personvægt: 110 kg.

 

Specifikationer
VarenummerKP-KR24