Galaxy Alboran HV9 Vista fiskekajak

Top udstyret fiske kajak med masser af udstyr. Perfekt fiskekajak til dig der vil have kvaliteten og udstyret i orden.

7.195,50  DKK Regulær pris 7.995,00  DKK

Galaxy Alboran HV9 Vista Fiskekajak

GALAXY ALBORAN HV9 VISTA er en opdateret udgave af den populærer Galalxy Alboran fiskekajak. Vi har udstyret kajakken en et Voyager sæde, som giver dig langt mere komfort og bedre udsyn. Det høje luksussæde hjælper desuden til bedre ergonomi, da det har mange indstillingsmuligheder og kan justeres trinløst.

Galaxy Alboran HV9 fiskekajak, er bygget på den originale Alboran HV9, men har stangholdere og montager, som gør den til en af de absolut bedste fiskekajakker på markedet. 

I Galaxy Alboran HV9 fiskekajak, får du følgende ekstra udstyr, selvfølgelig sammen med alt det udstyr som også findes i Basic modellen.

Galaxy Alboran HV9 Basic Sit On Top Kajak er den nyeste SitOnTop kajak fra Galaxy Kayaks. Kajakken er designet som en stabil og robust kajak, som både kan bruges som standard kajak til hyggeture, men også udbygges til fiskekajak, men alt i udstyr og endda en el-motor.

Alboran HV9 er 409 cm. lang, hvilket giver den et rigtig godt og smidigt glid i vandet og gør den meget stabil, selv under hårde vindforhold. Dette er din sikkerhed når du sejler ud, enten for hygge og afslapning, eller for at fiske.

Den nye Alboran HV9 har hele 3 opbevaringsluger. I stævnen findes en oval gummiluge, som giver adgang ind til skroget. Her kan du stuve større genstande som telt og overnatningsgrej ind i skroget, eller opbevare mindre løse genstande i den lille pose som ligger lige under låget. I den forreste del af cockpittet, findes der er lang oval opbevaringsboks, med tætsluttende låg. Der kan du opbevare drikkevare til turen, eller du kan installere et batteri til din fishfinder, hvis du ønsker at jage fisken. Fra den ovale bos, er der direkte gennemføring til den indbyggede montage plads til transduceren til din fishfinder, som kan monteres i bunden af kajakken. Oven på låget, er der plads til montering af udstyr fra Railblaza som giver dit mulighed for at montere kopholder, mobilholder, eller andre løsninger, fra Railblazas store udvalg. Lige foran sædet er der nu indbygget er store firkantet opbevaringsboks med låg. Her har du mulighed for at opbevare grej og udstyr som du ønsker let adgang til og skal have lige ved hånden på din kajaktur.

Bag sædet i kajakken findes der en stor opbevaringsplads med elastikker. Her kan du opbevare din kajakvogn, tasker, eller andre større genstande, som der ikke er plads til i lugerne. med de tilhørende montageringer af elastikkerne, holdes dit udstyr god og sikkert på plads på turen. Du har desuden mulighed for at montere Galaxy opbevaringsboks bag på kajakken, hvis du ønsker tør opbevaring af dit udstyr.

Sikkerhed og synlighed er vigtigt når du færdes på vandet. Derfor er Galaxy ALboran HV9 udstyret med sikkerhedsliner hele vejen lags kajakkens yderside. Dette sikre at du kan holde godt fast i kajakken og let komme tilbage i kajakken, hvis du skulle være uheldig at kæntre, eller hvis du anvende kajakken til at bade fra. Der medfølger i alt 3 forskellinge liner. 1 hvid, 1 sort og 1 orange. Dermed kan du udskifte linerne og give din kajak det design og udtryk som du ønsker.

Alboran HV9 er udstyret med rorsystem som gør kajakken let at styre og manøvrere, både på fladt og uroligt vand. Roret er fremstillet i meget hårdfør aluminium og kan modstå slag og slidtage, hvis du rammer en sten eller sandbund. Roret styres let med fødderne på det justerbare pedalsystem. Pedalerne kan trækkes frem og tilbage og tilpasses til størrelsen på personens benlængde. Galaxy Alboran HV9 er desuden designet med markant hæk og køl. Dette giver en rigtig godsporing i vandet og sikre at kajakken kan holde kursen, selv i vind og bølger.

Når han er på tur i kajak er komfort og ergonomi vigtigt for at kunne være på vandet i mange timer. Galaxy ALboran HV9 leveres med Galaxy premium neoprensæde. Dette sæde har blød polstring i sæde og i det høje ryglæn, som giver god støtte i både lænden og op ad ryggen. Sædet klipses fast til kajakken med carabinhager, og med de 4 stropper, kan de let tilpasse både sæde og ryglæn i trinløse positioner, så du hele tiden kan tilpasse din position efter behov.

Galaxy Alboran HV9 Vista leveres med følgende udstyr:

G-line rorsystem - til nem styring af kajakken med stærkt aluminiumror og justerbare pedaler

3 lukkede opbevaringsrum - til opbavering af grej og udstyr fordelt jævnt i kajakken.

2 motorbeslag - til hækmonteret Torqeedo Ultralight el-moter, eller til sidemontering af Galaxy el-motor.

Sikkerhedsliner langs kajakken - 3 forskellige farver liner, til nem ombordstigning i kajakken.

Elastikker til montering på agterdelen - 3 forskellige farver til sikker opbevaring af udstyr bag på kajakken.

4 indbyggede skinner - til montering af Rainblaza udstyr til kodholder, fishfinder etc.

2 silikonelommer - monteret i siden af cockpittet til opbevaring af drikkedunk eller småting.

2 pagajholdere - til opberaing af pagaj på begge sider, når den ikke bruges.

Indstødt motorbeslag - mulighed for sidemontering af el-motor eller ankerbeslag lige bag sædet.

1 lænseprop - til tømning for vand fra kajakkens skrog.

1 godkendelsesplade - som bevis for CE-godkendelse.

1 opbevaringspose - monteret i kajakkens frontluge til opbevaring af mindre genstande.

6 gummipropper - til lukning og nem tømning af vand fra kajakkens cockpit.

2 stangholdere - monteret ned i kajakkensskrog til nem opbevaring af fiskestænger til fiskeri.

1 kopholder - Indstøbt kopholder lige foran sædet.

10 D-ringe - til nem montering af sæde, pagajline og andet tilbehør.

1 Galaxy Premium Comfort sæde - blødt neoprensæde med god ergonomi og trinløs justering.

1 Galaxy aluminium pagaj - delbar pagaj 1 220 - 230 cm. med buede blade for optimal fremdrift.

1 Galaxy Vista lukssussæde

Original CE-godkedelse.

Bådklasse D godkendelse.

3 års fabriksgaranti.

 

Specifikationer:

Længde: 409 cm.

Bredde: 80 cm.

Højde: 40 cm.

Vægt: 30 kg.

Max lasteevne: 180 kg.

Anbefalet max personvægt: 100 kg.

Specifikationer
SKUAlboran HV9 VISTA