Galaxy Alboran FX2 Flipperkajak

Super optimeret fiskekajak inkl. flipperdrev, pagaj, luksussæde. Denne model er "Torqeedo Ready".

Fra 11.995,00 DKK Regulær pris 13.995,00 DKK
På lager
Kun %1 tilbage
Beskrivelse

Galaxy Alboran FX2

Galaxy Alboran FX2 er den 2. version at den flipper drevet pedelkajak fra Galaxy kayaks. Denne fiskekajak er udviklet på basis af den kendte og populære Galaxy Alboran kajak, og leveres med det bedste udstyr som tager dit kajakfiskeri til det højeste niveau.

Med det optimerede Galaxy UltraLine flipperdrev, er Galaxy Alboran FX2 desuden fantastisk som almindelig motionskajak, hvor du kan opnå meget høj hastighed og tilbagelægge mange kilometer uden at blive træt.

Nye features: 

 • Firkantet indbygget opbevaringsboks inkl. grejboks, med flytbare rum. 
 • Indbygget Live-Well dam til agnfisk eller din fangst.
 • Foreberedt til Torqeedo Ultralight kajakmotor
 • Rorblad i størrelse X-large
 • Længere og flytbart styrehåndtag.
 • Indstøbt logo på agterdækket
 • Forstærket montage til flipperdrevet.

Galaxy Alboran FX2 Sit On Top kajak er designet til at give dig helt uforglemmelige kajakfisker oplevelser. Denne pedalkajak med flipperdrev er den nyeste generation af fiskekajakker, hvilket gør den til en af de mest gennemførte fiskekajakker på markedet. 

Med utallige timer på vandet, samt feed back fra kunder, team-medlemmer og designere, er der udviklet en kajak som er tro mod sit oprindelige design, hvor hastighed, stabilitet og alle muligheder for at rigge kajakken op, var det der gjorde Galaxy Alboran til en af de mest solgte fiskekajakker i verden.  

Siden den første Galaxy Alboran FX kom på markedet, har vi arbejdet hårdt på at lave forbedringer og optimeringer, hvilket nu har resulteret i den nye Galaxy Alboran FX2 med de bedste og mest gennemførte løsninger: 

 • Stor firkantet luge som fungerer både som grejboks og som dam til agnfisk eller din fangst.
 • Forberedt til montering af Torqeedo ultralight kajakmotor
 • Ekstra stort rorblad for bedre styring i høj fast.
 • Større og justerbart håndtag for lettere manøvrering
 • Indstøbt logo
 • Forstærkede låsesystemer til at holde flipperdrevet.
 • Ultraline flipper drev.
 • 4 indbyggede skinner til montering af stangholder eller andet udstyr fra RAILBLAZA
 • Skridsikker EVA skumbelægning for bedre sikkerhed ved stående fiskeri
 • Galaxy Voyager FX luksus kajaksæde
 • Galaxy HV Series - Elastikker og snore i 3 forskellige farver for ekstra synlighed og forskelligt udseende af kajakken

Den nye Galaxy Alboran FX2 har den nye store firkantede luge i midten af kajakken. i den kan du have du både har Live-Well dam til agnfisk og dine fangst, samt den nye store grejboks med justerbare sider. Du kan selv bestemme størrelsen på rummene i grejboksen. du kan derfor vælge mellem at have vand i rummet eller grejboks i rummet. Vandet fyldes og lænses via den lille bundprop i midten af lugen.

Alboran FX2 er desuden udstyret med endnu en grejboks til fiskegrej. Denne grejkasse kan opbevares under sædet på kajakken, så du altid har dit yndlingsgrej lige ved hånden og hurtigt kan skifte fiskestil, uanset om du dørger, jig fisker, spinner eller bundsnørefisker, alle løsninger er gennemtænkte og du kommer aldrig til at gå ned på grej.

Uanset om du er til jig fiskeri, spinnefiskeri eller trawling, giver Albroan FX2 alle de bedste muligheder. Kajakken er nemlig "Torqeedo Ready" med et specielt designet monteringsbeslag bagerst på kajakken til let og hurtig montering af Torqeedo Ultralight el-motor, som er den mest innovative og avancede el-motor på markedet og med kapacitet til mange timers sejlads og fiskeri.

En anden vigtig forbedring på Galaxy Alboran FX2 er et bredere og længere ror blad. Dette giver en bedre manøvredygtighed og får kajakken til at dreje skarpere samt reagere hurtigere på sving og opsejling til fisk eller fugle. Desuden er styrehåndtaget til kontrol af roret, nu placeret på en større platform og hvor du kan få direkte adgang til skroget, og til at fortage justeringer og optimering af styrefunktionen efter behov.

Alboran FX2 måler 409 cm. i længden som giver den et let og smidigt glid igennem bølgerne og gør kajakken nem at styre i stort set alle farvand og vejrforhold. Dette gør kajakken let at styre og kontrollere, selv for helt nybegyndere. Vi anbefaler dog ikke brug af kajakken ved mere end 8 sek./m. pålandsvind, medmindre du er erfaren kajakfisker.

Alboran FX2 er ligesom Alboran FX monteret med Galaxy Ultraline Flipper pedal drev. Ultraline flipper drev har stor effekt og giver mulighed for at drive kajakken med fødderne så du har hænderne frie til at fiske. Det er ikke unormalt at du kan holde en march fart på 6-8 km/t. og en tophastighed på omkring 12 km/t. Ultraline flipperdrev er fremstillet til hård brug i saltvand og har derfor meget høj robusthed og slidstyrke. Dette flipperdrev kræver ganske lidt vedligeholdelse og er let at smøre eller skifte dele på. Ultraline flipperdrev leveres med elastikker, så du kan låse flipperne i udbredt position, så de ligger fladt op mod kajakkens bund. Dette gør søsætning og landgang meget let, da det ikke er nødvendigt at afmontere dit flipperdrev.

I Alboran FX2 er der monteret et Galaxy Voyager FX luksussæde, som er et højt sæde der er monteret direkte i skinnesystemet i kajakken. Dette giver mulighed for at flytte sædet frem og tilbage og tilpasse afstanden til flipperdrevet, men også at hæve og sænke sædet i 3 forskellige positioner. Du kan derfor tilpasse sædet til lav position for bedste stabilitet, eller høj position som giver det bedste overblik og bevægefrihed til at fiske. Sædet er hurtigt at montere og afmontere under transport og installeres helt uden brug af værktøj.

Alboran FX2 har 4 skinnesystemer rundt om på kajakken. 2 stk. foran og 2 stk. bagpå, hvor du har mulighed for at montere masser af stangholdere, kopholdere eller kamera systemer. Dermed kan du opbygge og udvide dit setup til nøjagtig den type fiskeri du foretrækker. Der er desuden forberedte montagepladser til montering af forskellige RAILBLAZA Starports, så du kan montere alt dit udstyr uden at skulle bore huller i kajakken. Du kan dermed montere f.eks. flag whip til ekstra synlighed, komplet holder løsning til din fish finder, eller en starport med ankerbeslag så du let kan tøjre din kajak når du kommer i land.

Galaxy Alboran FX2 leveres med forberedt montageplads til din transducer til fish finder under bunden. Dette betyder at du kan montere dit ekkolod i kajakken, helt uden at skulle bore huller og finde tilbehør til holderen, det hele er forberedt for dig. Montagepladsen er beskyttet af en plastikplade, så transduceren sidder godt beskyttet mod sand og sten når kajakken skal i og op adf vandet.

Sikkerhed er altid vigtig. Derfor er Galaxy Alboran FX2 udstyre med synlige snore og elastikker. Disse snore giver ud over synlighed, også muligheder for at montere ekstra udstyr som anker trolleysystem og sikkerhedsliner. 

Lige som alle andre kajakker fra Galaxy Kayaks, ydes der 3 års garanti på din Alboran FX2. Som noget helt specielt er Galaxy kajakker CE-godkendt (Conformité Européenne), og er desuden bådtype godkendt, hvilket man ikke finder på andre kajakker. Dette er det ultimative kvalitetsstempel, for holdbarhed, funktionalitet og ikke mindst din sikkerhed! På kajakken finder du en identifikationsplade med klassifikation og godkendelsesnummer.

Hvorfor vælge en Galaxy kajak

 • Mere end 20.000 solgte kajakker i Europa
 • Masser af videoer og anmeldelser fra tilfredse kunder
 • Gennemtestet og anmelderrost i nogle af Europas fornemmeste special magasiner
 • 3 års garanti
 • 30 dages fuld returret 
 • Original CE godkendelse (Conformité Européenne)

Galaxy Alboran FX2 leveres inkl. dette udstyr:

1 stor fikantet luge til opbevaring. Mulighed for at bruge den centrale luge som dam, eller til opbevaring af fiskegrej i den specialbyggede grejboks.

G-line rorsystem i str. XL. Ny og større model som får kajakken til at dreje skarpere og gør den endnu mere manøvredygtig.

Ny Torqeedo ready motor montering. Komplet løsning til montering af Torqeedo Ultraligt el-motor på hækken.

Nyt styresystem med en-håndsbetjent styring. Nemt styresystem med mulighed for at åbne ind til skroget. 

Ultraline flipperdrev: Solidt og robust pedaldrev med flipper som minimal vedligeholdelse.

Elastikstropper til flipperdrev. Kan holde flipperne i vandret eller lodret position til isætning og landgang. 

Mandeliner og elastikker til udstyr. snoresystem i 3 forskellige farver hvor du kan ændre udseendet på kajakken, samt montere masser af udstyr som dæktasker og opbevaringsboks.

Transducer montering. Direkte indbygning af selv de største transducere, direkte i kajakken uden behov for at bore huller. Der er forberedt huller til gennemføring af ledninger til din skærm på oversiden af kajakken.

Voyager FX sæde. Luksussæde med mulighed for justering i 3 forskellige højder. Sædet kan flyttes frem og tilbage, så du let kan tilpasse benlængden.

1 Galaxy Kayaks delbar pagaj. Selv om du har en pedalkajak, er en god pagaj altid obligatorisk at medbringe, for din egen sikkerhedsskyld.

4 skinnesystemer til montering af udstyr. Alu-skinner til montering af f.eks. railblaza starport montager til stangholdere, fish finder, GO PRO kamera eller andet udstyr du vil bygge på din kajak uden af skulle bore huller.  

Skridsikker EVA belægning. Skridsikkert underlag ved stående fiskeri i kajakken.

2 stk. Railblaza Starport. Basis montage fra Railblaza som giver muligheder for montering af stangholder, samt alt det andet udstyr i Railblazas store udvalg.

1 stk. Railblaza Rod Holder II stangholder. Den stærkeste stangholder fra Railblaza som kan bruges både til trolling, spinnefiskeri og bundsnøre.

1 stk. Railblaza CWS pose. Praktisk orange netpose, som ud over opbevaring af dit railblaza udstyr, også kan bruges som signalflag på din kajak, og som markering af langt gods i trafikken når du skal transportere kajakken.

3 indstøbte montagepladser til Starports. 3 forberedte montagepladser til flere Railblaza starport montager til flag, eller GOPRO kamera.

1 pagajholder. Praktisk opbevaring af din pagaj på siden af kajakken når den ikke skal bruges.

2 montagepladser til ankerbeslag. Monter let ankerbeslag lige bag sædet, uden at du skal bore huller.

1 lænseprop. Praktisk prop der er monteret i stævnen på kajakken, hvor du kan tømme kajakkens skrog for vand.

1 identifikationsplade. Metalplade som dokumentere kajakken godkendelser og maksbelastninger.

2 stk. grejbokse. 1 boks monteret i midterlugen, samt 1 grejboks til fiskegrej som kan opbevares under sædet.

1 stor frontluge. Stor luge med adgang til en opbevaringspose, eller til adgang til hele skroget til opbevaring af grej

7 stk. bundpropper.  Gummipropper til lænsning af skrogets overside mens du er på vandet.

2 stk. bærehåndtag. Håndtag for og agter til let håndtering af kajakken på land.

2 stk. indbyggede stangholdere. Praktisk opbevaring af dine fiskestænger eller fangstnet. Kan desuden også bruge til let trolling. 

 

Specifikationer:

Længde: 409 cm.

Bredde: 80 cm.

Højde: 40 cm.

Vægt: 35,5 kg.

Max CE-godkendt lasteevne: 180 kg.

Anbefalet personvægt: 50 - 120 kg.

 

 

 

 

Specifikationer
VarenummerNY09FX2