Galaxy Alboran Basic Hunter - Jagtkajak Inkl. Sæde, Pagaj, Geværholder, Patronboks og Stangholder.

Komplet kajak til strækjagt eller havjagt

7.495,00 DKK
Opsæt Galaxy Alboran Basic Hunter - Jagtkajak Inkl. Sæde, Pagaj, Geværholder, Patronboks og Stangholder.
Galaxy Kayaks Delbar Aluminum Pagaj-240-245 cm.   + 0,00 DKK
RAILBLAZA gun hold   + 0,00 DKK

*påkrævede felter

Din tilpasning
Galaxy Alboran Hunter jagtkajak - KajakForAlle.dk
Galaxy Alboran Basic Hunter - Jagtkajak Inkl. Sæde, Pagaj, Geværholder, Patronboks og Stangholder.

På lager

7.495,00 DKK

Opsummering

  Galaxy Alboran Basic Hunter er en robust af meget stabil SitOnTop kajak som gør det lettere og sjovere at drive havjagt fra kajak. Galaxy Alboran har en meget bred bund, som er designet til at være hurtig og let at ro, både langs kysterne, men også på det mere åbne vand, når du jager dykænder langt fra land. På grund af kajakkens gode stabilitet, kan du let afgive sideskud, selv med store kaliber, uden at kajakken vælter dig af. Dette giver dig en god sikkerhed, og gør det muligt at bruge din jagtkajak i de kolde vintermåneder. Galaxy Alboran basic hunter, er en modificeret udgave af Galaxy alboran fiskekajak, hvor udstyret er tilpasset til at du kan medbringe dit gevær og andet jagtgrej i kajakken. Alle Galaxy kajakker er forberedt til montering af alt Railblaza udstyr, som også omfatter geværholder, og gode løsninger til montering af sløringsnet på kajakken, hvis du vil bruge den til trækjagt. Alboran kajakken er udstyret med ror, som giver dig den bedste manøvrering af kajakken. Du kan således let pürche dig ind på ænderne og foretage et perfekt sving ind på din udsete and, så den letter lige imod dig. Dette giver de bedste skudforhold, så du kan ramme dit bytte sikkert og præcist.

  GALAXY ALBORAN er en topmoderne fiskekajak i flot design og den mest veludrystet Top Of The Line fiskekajak fra GALAXY KAYAKS. Kajakken er fremstillet i plast af højeste kvalitet og kan modstå slag, stød og frost og er desuden vedligeholdelsesfri. I udviklingen af kajakken er der tænkt på lækre detaljer som ekstra liner til ankersystem, mulighed for tør og våd opbevaring i grejboksen - f.eks. til levende agn og meget andet.

  GALAXY ALBORÁN er en veludstyret kajak med fokus på fiskeri ved kysten og i fjorden. Kajakken har rigtig god stabilitet, både for balance og retning og klarer fint en længere motionstur langs kysten. Kajakkens vandline er 409 cm. hvilket giver et godt glid i vandet og sørger for at kajakken let klarer bølger. Rorsystemet er en fast del af udstyrspakken og giver rigtig fin kontrol over kajakken, både når den store fisk bider på, eller hvis du vil bruge kajaksejl og sørger for at du ikke skal bruge pagajen til at korrigere retningen. Det formstøbte sæde sikre et lavt tyngdepunkt og dermed er rigtig god balance, som også tillader at du vender dig rundt, eller rækker frem efter ting forrest i kajakken, uden at den vælter. Kajakken har stor kapacitet og rummer let en grand voksen mand på 200 cm. i højde og en kampvægt godt over de 100 kg.

  GALAXY ALBORAN byder på mange lækre detaljer og er allerede ved levering spækket med lækker udstyr - og hvis du vil have endnu mere, er kajakken forberedt til eftermontering af alverdens udstyr. Sæt dit eget personlige præg på kajakken og udrust den til lige netop det fiskeri du ønsker.
   
  FORBEDRINGER I MODEL 2017:
  • Forbedret styresystem til roret med mindre modstand og ekstra beskyttelse af wiren
  • 2 Railblaza StarPort montagepladser på hver side så du nu også kan montere en G-starTracBar på siden!
  • Montageplads til Railblaza Sideport til montering af signalflag.
  • Montageplads tilRailblaza StarPort i stævnen f.eks. til kameramontage
  • Forbedret plads til Transducer i bunden af kajakken
  • Forbedret montage til elmotor
  • Forberedt til montering af container med luge i bagagerummet
  • Forberedt til montering af EOLA kajak kite kit

   Du får desuden:

   • Indstøbt plads til transducer i bunden. Indstøbningen er lavet lige under et lænsehul i kajakken, hvilket gør det let og enkelt at trække ledning fra transduceren og op til din skærm.
   • Kantline rundt op kajakken, som giver mulighed for at montere grej og udstyr. F.eks. anker trolley system. Line gør det desuden langt lettere at komme tilbage i kajakken, hvis du skulle være uheldig at kæntre.
   • Ror og pedalsystem. Det nye pedalsystem er stærkere og giver mere effekt - særlige hvis du kommer ud i bølger. Et rorsystem hjælper dig til bedre at kunne manøvrere kajakken, både når du får fiske på krogen og skal have begge hænder frie, og når du skal sejle til dykænder under havjagt.
   • Forbedret vandline. Den bagerste den at kajakken er hævet 5 cm. i forhold til den tidligere model. Dette reducere dannelsen af kondens inden i kajakken og gør det langt lettere at tømme kajakken for vand igennem lænseproppen.
   • 2 stk. silikonelommer i hver side af kajakken, så du har opbevaringsmulighed til mindre genstande.
   • Bærehåndtag i siden på kajakken der er udstyret med pagajholdere. Så kan du opbevare din pagaj uden for kajakken, så den ikke fylder mens du fisker. Der er desuden bærehåndtag for og bag på kajakken.
   • 2 stk.beslag til ankermontering eller fortøjning. Beslagene fungere desuden som holder til den indstøbte rande lige bag sædet. I denne ramme kan monteres alt for motorbeslag til pontoner
   • 2 stk. G-Star montager, til montering af alt G-star konvertibelt og RAILBLAZA grej og udstyr.
   • 1 stk. lænseprop til hurtig tømning af kondensvand
   • 1 opbevaringsrum foran sædet. Dette rum har plastiklåg og åbnes og lukkes let med drejelås. Nede i rummet medfølger en grejboks med låg til let opbevarig af dit fiskegrej. Grejboksen kan let tages ud og så har du et åbent rum med lænsehul, med tilhørende prop. Dette giver dig mulighed for at fylde vand i rummet og bruge det til opbevaring af levende agn. F.eks. til geddefiskeri.
   • 1 stor gummiluge i stævnen som giver mulighed for at åbne ned i skroget. Vi har indsat en pose til opbevaring af grej, så det hele ikke rutsjer rundt inde i kajakken. Denne pose kan let tages af, hvilket giver plads til opbevaring af grej i hele kajakken.
   • 1 midterkonsol med vippelåg til opbevaring af grej. I låget er der monteret bøsninger til montering af Swivel stangholder. Der er desuden forboret huler i forskellige formationer, så du let kan montere holder til ekkolod og meget andet efter dit eget ønske. Midterkonsollen har desuden indstøbt kopholder til kop, dåse eller termoflaske.
   • Indstøbt rande bag sædet til montering af motorbeslag eller pontonner.
   • 2 stk. indstøbte stangholdere bag sædet, som er velegnet til opbevaring og transport af riggede stænger, samt til dørgning.
   • 1 stk. Premium sæde i neopren som let monteres i det monterede D-ringe. Sædet har 4 stropper til justering af vinkel og komfort.
   • 1 stk.  2-delt alimuniums pagaj. Pagajen kan indstilles i længden 210/220 cm. og kan skives (vinkles) højre hånd, venstre hånd eller neutral.

   

  Specifikationer:

  • Længde: 409 cm
  • Bredde: 79 cm
  • Højde: 40 cm
  • Vægt: 29 kg
  • Bæreevne 180 kg  

  Farver: Jungle (nature grøn, sandfarvet og orange) Dessert Storm (Grå, grågrøn) Tiger (Sort, orange) Silver Black (Grå, sort) 

  Vi leverer GALAXY kajakker til hele Danmark - direkte fra centrallageret. Kontakt os og hør nærmere.

   

  Specifikationer
  SKUAlboran Basic Hunter