Med sin lave vægt, smidige og stive blade, er Galaxy 430 fiber en pagaj som er let at bruge og kan anvendes til alle kajaktyper. Galaxy 430 fiber har ekstra længde og kan justeres i 235-245 cm. i længden. Låsessystemet er med trinløs skivning, så du kan vinkle pagajen lige som du ønsker.

Bladene på pagajen er let vinklet hvilket giver stor fremdrift og god effekt i hvert tag. Pagajen kan bruges i alle forhold, både på det flade og det oprørte vand og giver god stabilitet. Pagajens ekstra længde giver rigtig god fremdrift i særligt breddere havkajakker og SitOnTop kajakker, da du kan tage længere tag i vandet og dermed øge fremdriften. Hvis du skal ro en tungt lastet fiskekajak, er det en stor fordel at anvende en længere pagaj, da den gør kajakken lang hurtigere og lettere at ro end med pagajer i standardlængde.

Med en kombination  glasfiberskaft og plastikblade, er Galaxy 430 fiber en stærk og stiv pagaj med en relativ lav vægt til en særdeles fornuftig pris og er blandt de mest solgte pagajer fra Galaxy Kayaks.

  • Letvægt, stærk, holdbar med god styrke i forhold til vægt.
  • Dihadrel bladdesign som reducere "flaksen" i vandet og giver et godt glid og god stabilitet.
  • Praktisk 2-delt skaft til enkel transport og opbevaring.
  • Kraftigt låsesystem med trinløs 360 grader skivning.
  • Justerbar 235-245 cm.
  • Perfekt til bredere havkajakker og tungt læssede fiskekajakker.

Specifikationer:

Bladstørrelse: 50 cm. x 15,5 cm.

Længde: 235 - 245 cm.

Skaft: Glasfiber

Blade: Forstærket plastik

Vægt: 880 gram.

 

Specifikationer
SKUGalaxy 430 fiber pagaj