GALAXY KAYAKS G-mount stangholder

Pris: 250,00 kr

Specialpris 199,00 kr

På lager

Beskrivelse

Detaljer

G-mount stangholderen er er justerbarholder som passer til GALAXY kajakkerne, men som også sagtens kan monteres på alle andre kajakker.Med stangholder på kajakken, har du mulighed for at fiske med flere riggede stænger på en gang. Du har desuden også altid let adgang til dine riggede stænger når du ror ud til dit fiskested, eller hvis du ønsker at skifte mellem flere forskellige stænger på turen.

Stangholderen har trinløs justering og har 2 indsatser - 1 til lodret placernig af fiskestangen og en liggende. Den lille låsebøjle for enden, sikre at fiskestangen sidder fast og ikke falder af.

Til stangholderen medfølger en G-mount montage, som for uden stangholderen, er base for et stor udvalg af udstyr. G-mount montagen skrues direkte på kajakken, der hvor du ønsker din stangholder placeret og med et let truk på låsen, kan stangholderen klikkes af og på.

Stangholderen har trinløs justering og kan vinkles i alle retninger og du kan dermed fiske eller dørge i den retning du selv ønsker 

Der medfølger montagesokkel med kugle. samt skruer til montering. G-mount montagen er desuden dimensioneret til at være konvertibel med alt udstyr fra RAILBLAZA

SPECIFIKATIONER

Yderligere information

Katalog beskrivelseIkke tilgængelig