Flipper 14 fiskekajak med pedaler

Den største fiskekajak med flipperdrev. Kan bruges på åbent hav.

Fra 21.995,00 DKK
På lager
Kun %1 tilbage
Beskrivelse

Flipper 14

Flipper 14 er den største fiskekajak med pedaldrev på markedet! Denne kajak kan tage dig ud på helt åbent vand, både sommer og vinter i jagten på fisk, eller blot til en dag med ren afslapning. Flipper 14 er opbygget med katamaran bund, som giver den absolut bedste stabilitet. Dette giver også den bedste sikkerhed, og mulighed for at rejse dig op i kajakken og fiske stående. 

FLIPPERDREV

Flipper 14 er som standard udstyret med et Galaxy Ultraline flipperdrev. Som er et af de stærkeste og hurtigste flipperdrev på markedet. Dette giver en gode accelleration som en god fremdrift i kajakken, og du kan holde en fornuftig fart over længere tid, kun ved brug af din ben.

LUKSUSÆDE

Flipper 14 er fyldt med lækker udstyr, som går det lettere og mere behageligt at være kajakfisker. Flipper 14 har et højt og komfortabelt sæde. Dette giver en rigtig god ergonomi når du flipper og du kan nemt sidde på vandet hele dagen, ud at blive øm i led og muskler. Sædet kan justeres i vinklingen så du kan komme helt ned og ligge vandret, hvis du ønsker det. Sædet er let og hurtigt at installere ved brug, og afmontere under transport og opbevaring af din kajak. Forbenene vippes let ned i grebene der er indstøbt i kajakken, og det var det...

UDSTYRET TIL KAJAKFISKERI

Hele kajakken er opbygget med alle det gode løsninger, som både giver plads til opbevaring af grej, men også nemme afsætningspladser til fiskestænger og pakposer. Forrest på kajakken findes en stor luge, hvor der kan opbevares telt og sovepose, hvis du skal på en længere tur med overnatning. Lige bag sædet findes der endnu et stort rum til opbevaring. Her er det ideelt at opbevare mad og drikkevare, som du skal have med i din kajak. Beregn mindst 0,5 liter vand per time. Endnu et opbevaringsrum findes i bunden af kajakken. lige foran sædet. Under lugen er der en kasse hvor du let kan opvares alt dit fiskegrej og andre småting som du ønsker lige ved hånden på turen.

Forrest i siderne er der huller hvor fiskestænger kan føres ind, så de fylder mindst muligt inde i kajakken. Flipper 14 har rails hele vejen ned langs begge sider. Her kan du montere Railblaza Railmount 32-41  og så er du klar til at montere stangholdere, fish finder, grejbokse etc. etc. etc. - kun fantasien sætter grænsen! 

Under bunden af Flipper 14, finder du en indstøbt plads til montering af trnaduceres til fish finder. Ledninger monteres let igennem "thru hull" beslagene der er monteret i skroget.

Specifikationer:

Længde: 417 cm.

Bredde: 99 cm.

Højde: 39 cm.

Netto Vægt: 56 kg.

Brutto vægt: 68 kg.

Max lasteevne 270 kg.

Anbefale max personvægt: 150 kg.

 

Specifikationer
VarenummerFlipper 14-1